Zamena ekrana za Samsung Galaxy J3 2017 (J330F), Phone4u

Zamena ekrana za Samsung Galaxy J3 2017 (J330F)

Samsung Galaxy J3 2017 je veoma kompaktan telefon i pogodan je za sve korisnike, kako najstarije, tako i najmladje. Čini se da svoju popularnost stekao izuzetno niskom cenom i da se zbog toga većina korisnika odlučuje da im baš ovaj telefon bude drugi uredjaj koji će posedovati. Sa dve sim kartice, može se lako napraviti kompromis izmedju poslovnog i privatnog telefona. A kakvo je stanje kada se polomi displej za Samsung Galaxy J3?

Zamena ekrana za Samsung Galaxy J3 2017 je izuzetno povoljna i cena koju treba platiti ako dodje do loma displeja iznosi okvirno oko 6000 dinara. Kako displej za ovaj telefon nije SUPER AMOLED, već PLS kapacitivni touch screen, trošak popravke je višestruko smanjen. Problem na koji nailazimo kod ovog telefona je metlano kućište koje se na ponekom telefonu iskrivi prilikom pada pa i njega treba zameniti.

Zamena ekrana za Samsung Galaxy J3 2017 (J330F), Phone4u

U našem servisu mobilnih telefona phone4U osim zamene ekrana takodje možete uraditi i reparaciju stakla za ovaj model ukoliko su touch screen i displej ostali neoštećeni nakon pada, a samo staklo se razbilo. O tome više pogledajte ovde. Radimo i sve ostale hardverske i softverske popravke kao i otključavanja. Na J3 2017 radimo zamenu baterije, konektora punjenja, kamere, zvučnika, slušalice mikrofona itd. Sto se tiče softvera, radimo instalaciju novog softvera, ažuriranje, skidanje google naloga, kao i prebacivanje podataka sa drugog uredjaja na ovaj ili sa J3 na neki drugi android ili iPhone uredjaj.

Zamena ekrana za Samsung Galaxy J3 2017 (J330F), Phone4u

Ako imate nekih dodatnih pitanja, pišitie nam u komentarima, na mail servis@phone4u.rs, pozovite nas na 0637888188 ili nas posetite u našem servisu smartphone uredjaja u Laze Kostića 14 u Novom Sadu.

Sex Cam

8 comments

      Оставите одговор

      Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *