Zamena ekrana za Samsung Galaxy S9 i S9 Plus, Phone4u

Zamena ekrana za Samsung Galaxy S9 i S9 Plus

Samsung Galaxy S9 i S9 Plus su Samsungovi premijum telefoni koji su u prodaji već više od godinu dana i kao naslednici dizajna od S8 i S8 Plus su opravdali svoj kvalitet brzinom, jačinom baterije kao i kamerama na koje je Samsung stavio fokus prilikom predstavljanja ovih modela. I kako je korisničko iskustvo pokazalo ovo su zaista izvanredni telefoni koji samo na oko podsećaju na svoje prethodnike. A kakva je situacija kada se desi da polomite ekran na Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9 Plus. 

Zamena ekrana za Samsung Galaxy S9 i S9 Plus, Phone4u

Koliko košta zamena ekrana za Samsung Galaxy S9 i S9 Plus?

Ekrani za S9 od 5.8 inča i za S9 Plus od 6.2 inča su SUPER AMOLED ekrani sa 16 miliona boja, always on display funkcijom, 3D touch funkcijom za home dugme i gorila glass pete generacije. Sa ovakvim performansama cena zamene ekrana za Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9 plus je trenutno oko 220, odnosno 240 evra u dinarskoj protivvrednosti. Za tačnu cenu zamene ekrana nas pozovite 🙂

Zamena ekrana za Samsung Galaxy S9 i S9 Plus, Phone4u

Kada je potrebno  zameniti ekran na Samsung Galaxy S9 i S9 Plus

  • Kada je deo touch screen-a ili ceo touch neispravan (ne reaguje na dodir)
  • Kada deo displeja ima crne fleke
  • Kada se ekran u potpunosti ne vidi
  • Kada se nakon jačeg pritiska pojave vertikalne linije u rozoj ili zelenoj boji

U servisu phone4U vršimo profesionlanu zamenu ekrana novim originalnim Samsung Service Pack SUPER AMOLED ekranima koji osim prednjeg panela (LCD + touch screen) sadrže i kućište ekrana (lajsnu). To je najkvalitetnija zamena ekrana jer nakon popravke telefon izgleda i funkcioniše kao nov bez bojazni da će postojati neka disfunkcionalnost. Zbog toga je vreme potrebno za zamenu ekrana na Samsung Galaxy S9 i S9 Plus svega 30 minuta.  Takodje radimo i zamenu (reparaciju) stakla ukoliko je moguće uraditi. Za reparaciju stakla je najvažnije da je ekran funkcioniše (vide se sve tačke na ekranu) i da ceo touch funkcioniše kako treba.Više detalja o zameni stakla za Galaxy S9 pogledajte ovde, a za S9 Plus ovde.

Zamena ekrana za Samsung Galaxy S9 i S9 Plus, Phone4uZamena ekrana za Samsung Galaxy S9 i S9 Plus, Phone4u

Takodje radimo i sve ostale softverske i hardverske popravke za ovde modele kao što su: zamena baterije, zamena konektora punjenja, zamena slušalice, zamena zadnjih ledja (poklopca baterije), zamena senzora otiska prsta, zamena mikrofona, zamena zvučnika, zamena iris senzora, zamena kamere itd. Nudimo Vam i instalaciju novog softvera, skidanje google naloga, ažuriranje, prebacivanje podataka na drugi ili sa drugog android ili iPhone uredjaja. Kod nas možete i ovtključati Galaxy S9 i S9 Plus sa bilo koje svetske mreže fabričkim kôdovima po najpovoljnijim cenama.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja pišite nam u komentarima, na mail: servis@phone4u.rs, pozovite nas na 0637888188 ili posetite naš servis mobilnih telefona u Laze Kostića 14 u Novom Sadu

 

 

1 comment

    Оставите одговор

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *