Zamena ekrana za iPhone 7 i iPhone 7 Plus, Phone4u

Zamena ekrana za iPhone 7 i iPhone 7 Plus

iPhone 7 i iPhone 7 Plus su jedni od najpopularinijih telefona na tržištu od kada su se pojavili. Ova dva telefona su poslednji modeli koji su nam stigli iz Apple-a sa potpuno metalnim kućištem i bez podrške za bežično punjenje. Takodje ovo su prvi modeli kod kojih ukoliko Vam se pokvari Home dugme ili ga slomite, nemate mogućnost zamene drugim, već mora da se nosi u ovlašteni Apple servis i programira novo dugme da bi se uparilo sa svojom matičnom pločom. Ovo je pomalo čudno rešeno iz razloga što ovo Home dugme koje nije mehaničko, već u potpunosti elektronsko sa senzorom za otisak prsta košta oko 50000 dinara ukoliko se pokvari.

Ono što brine većinu korisnika je zamena ekrana za iPhone 7 i iPhone 7 Plus kao i cena popravke. U servisu mobilnih telefona phone4U u Novom Sadu radimo i zamenu stakla i zamenu ekrana kada reparacija stakla na iPhone 7 nije moguća. Pošto su ekrani za iPhone 7 i iPhone 7 Plus opremljeni Force Touch tehnologijom cena novog originalnog ekrana je dosta visoka i iznosi oko 150 evra za iPhone 7 i oko 180 za iPhone 7 Plus. Zbog toga se najčešće radi zamena stakla za iPhone 7 kao i za iPhone 7 Plus čija cena je dosta niža i možete je videti na linkovima. Takodje u ponudi imamo i zamenske ekrane koji nisu originalni u raznim klasama ali se trudimo da za Vas biramo najkvalitetnije ekrane čiji odnos cene i kvaliteta je dovoljno dobar da zadrži standarde kakvi bi trebalo da budu ispunjeni na ovim premijum modelima telefona da biste imali iole pristojnu sliku kao i odziv na touch screen. Najniže klase kopija nemamo u ponudi da ne bi dolazilo do kvarova na matičnoj ploči jer ćete u tom slučaju Vi imati višestruki trošak ili telefon čak može da se dovede do potpune disfunkcionalnosti.

Kako imamo desetogodišnje iskustvo u popravljanju iPhone telefona, zamena ekrana za iPhone 7 i iPhone 7 Plus traju oko pola sata, uz garanciju na uradjeni servis. Ukoliko je izvodiva reparacija stakla za ove modele, vreme potrebno za popravku je par sati i najčešće se odradjuje u istom danu. Takodje u nasem servisu phone4U radimo i sve ostale vrste popravki kao što su zamena konektora punjenja na iPhone 7 i iPhone 7 Plus, zamena baterije, zamena kućišta, zamena slušalice, zamena mikrofona, zamena kamere, zamena proximity senzora, zamena stakla kamere kao i sve ostale hardverske popravke. U našem servisu radimo i softverske popravke na Vašim iPhone uredjajima, ažuriranja softvera, prebacivanje podataka na drugi ili sa drugog iPhone ili android uredjaja. U ponudi takodje imamo i otključavanje sa R SIM karticama veoma povoljno kao i fabričko otključavanje.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na 0637888188, mail: servis@phone4u.rs ili nas posetiti u Laze Kostića 14 u Novom Sadu

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja pišite nam u komentarima.

 

2 comments

    Оставите одговор

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *