Zamena ekrana na Samsung Galaxy A6 i A6 Plus

Iz godine u godinu Samsung zaista pravi neverovatan spoj telefona koji imaju odlične performanse, malo niži kvalitet završne obrade i izuzetno povoljnu cenu. Taj spoj nosi cela A serija. Trenutno su Galaxy A6 i Galaxy A6 Plus najpopularniji modeli iz A serije sa ekranima od 5.6 i 6 inča, sa  senzorom za otključavanje pomoću otiska prsta, kamerama od 16MPx i neverovatnim selfie kamerama koje imaju čak 16 i 24MPx. Pošto su oba telefona u potpuno metalnom kućištu neretko se dešava da se prilikom pada sila udarca prenese na ekran i tada dolazimo do toga da je potrebna zamena ekrana na Galaxy A6 i Galaxy A6 Plus.

Koja je cena zamene ekrana na Samsung Galaxy A6 i Galaxy A6 Plus?

Oba telefona imaju SUPER AMOLED EKRAN sa 16 miliona boja i 720 x 1480 piksela (A6), odnosno 1080 x 2220 piksela (A6 Plus). Ovo su sjajne karatkteristike displeja ali ih manje ili više prati i takva cena. Zamena ekrana na Samsung Galaxy A6 iznosi oko 8500 dinara, dok za lom na Galaxy A6 Plus morate izvojiti oko 9500 dinara. Ukoliko Vam se dogodi da polomite samo staklo na Samsung Galaxy A6 i Galaxy A6 Plus radi se reparacija ekrana i cena koju treba platiti je nešto niža i možete je videti na linkovima.

Koliko vremena je potrebno za zamenu displeja na Galaxy A6 i A6 Plus?

U našem servisu mobilnih telefona phone4U zamenu ekrana radimo isključivo novim originalnim Samsungovim displejima i zbog toga je vreme koje je potrebno za zamenu ekrana na Galaxy A6 i Galaxy A6 Plus manje od 30 minuta, uz garanciju na svaki izvršeni servis.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja pišite nam u komentarima, na mail: servis@phone4u.rs, pozovite na 0637888188 ili nas pronadjite u Laze Kostića 14 u Novom Sadu

Sex Cam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *