Zamena ekrana iPhone SE, Phone4u

Zamena ekrana iPhone SE

iPhone SE je poslednji Apple-ov telefon čija je dijagonala displeja 4 inča i rezolucija ekrana 640 x 1136 piksela. Ovaj telefon poseduje procesor kao na iPhone 6S, ali je karakteristike ekrana zadržao od svog prethodnika sa 4 inča, iPhone 5S. Kao takav, nema Force Touch tehnologiju, pa je zamena ekrana za iPhone SE zaista povoljna kada se radi o originalnom ekranu. Ipak, veoma je važno reći da na ovom modelu ni jedna kopija ne radi kako treba, a te disfunkcionalnosti se pokazuju prilikom svakodnevnog korišćenja telefona i to se pokazuje tako što touch ne reaguje kako treba, boje na dipleju su svetlije ili čak sam pritiska odredjena polja na ekranu. U našem servisu mobilnih telefona phone4U radimo zamenu ekrana kao i zamenu stakla za iPhone SE kada su LCD i touch screen neoštećeni, a više o tome možete pogledati ovde.

Zamena ekrana iPhone SE, Phone4uZamena ekrana iPhone SE, Phone4u

Kada je potrebno zameniti ceo ekran?

Ceo displej za iPhone SE mora da se menja kada je oštećenje takvo da ne ili ne može da se koristi touch ili displej ne funkcioniše:

  • Displej ima linije u raznim bojama
  • Potpuno je crn
  • Ne reaguje ceo touch screen ili deo touch screen-a

Koliko košta zamena ekrana za iPhone SE?

Cena zamene ekrana za iPhone SE je oko 6000 dinara i vreme potrebno za zamenu je oko pola sata ili malo manje.

Takodje radimo i sve ostale popravke za iPhone SE kao što su zamena baterije, zamena konektora punjenja, zamena kamere, zamena slušalice, zamena home dugmeta, zamena mikrofona, zamena zvučnika itd. Kod nas možete i otključati svoj iPhone SE vrlo povoljno sa R sim karticom, a radimo i fabričko otključavanje.

Ako Vas još nešto dodatno interesuje postavite pitanje u komentaru, pisite nam na servis@phone4u.rs, pozovite na 0637888188 ili dodjite do nas u Laze Kostića 14 u Novom Sadu

 

Sex Cam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *