Zamena ekrana na Samsung Galaxy Note 9, Phone4u

Zamena ekrana na Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 je trenutno najnoviji uredjaj iz ove premijum linije Note telefona. Njegove sjajne karakteristike, kao što su dual pixel kamera od 12MPx, SUPER AMOLED ekran od 6,4 inča, 6GB RAM memorije, 128GB HDD memorije čine ga jednim od nanajpoželjnijih telefona na tržištu. Ekran za Note 9 ima 16 miliona boja, i 1440×2960 pixel-a, sa funkcijom always on display i sam displej zauzima čak 84% prednje površine ekrana, što je zaista impresivno. Iako ima i „Corning gorila glass“ pete generacije, može se desiti da nakon pada ili nekog jačeg udarca imate  Note 9 koji ima polomljen ekran.

Koliko košta zamena ekrana za Note 9?

Cena zamene ekrana za Samsung Galaxy Note 9 je srazmerna njegovim karakteristikama. Ono što ga dodatno izdvaja je to što je zaobljen na ivicama. Trenutna cena displeja je oko 230 evra u dinarskoj protivvrednosti, ali za tačan iznos je najbolje da nas pozovete. U phone4U servisu mobinih telefona radimo zamenu ekrana isključivo Samsungovim originalnim Service Pack displejom koji osim prednjeg panela (LCD + touchscreen + pen panel) ima i potpuno novo metalno kućište (lajsnu) oko ekrana, tako da ukoliko Vam se desi da polomite ekran na svom omiljenom telefonu dobijate potpuno nov Samsungov displej i spolja ostaje samo stari poklopac baterije (ledja). Naravno ukoliko polomite staklo a LCD i touch screen ostanu potpuno ispravni, mi radimo i reparaciju stakla na Note 9. Cena ove popravke je dosta niža a detaljnije možete pogledati ovde.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy Note 9, Phone4u

Kada je potrebno uraditi zamenu displeja na Samsung Galaxy Note 9?

  • Kada deo touch screen-a ili ceo touch screen ne fukcionišu
  • Kada ne vidite ceo displej ili deo displeja
  • Kada nakon udarca displej treperi i menja bolju u zeleno
  • Kada se nakon jačeg pritiska na ekranu pojavi jedna ili više rozih ili zelenih vertikalnih linija.
  • Kada imate mrtve piksele nakon uradca, jer se neretko dešava da displej pocrni ili pozeleni tačno ispod mesta gde je staklo slomljeno. Kada bi se na ovakvom displeju radila reparacija stakla rezultat bi bio da imate ceo displej koji na odredjenim delovima ima crne ili zelene fleke.

U servisu mobilnih telefona phone4U takodje radimo i sve ostale hardverske i softverske popravke na Galaxy Note 9 kao što su zamena konektora punjenja, zamena baterije, zamena ledja, zamena senzora otiska prsta, zamena stakla kamere, zamena kamere, zamena iris senzora, zamena slušalice, zamena zvučnika, zamena mikrofona itd… Od softverskih popravki radimo ažuriranje softvera, instalaciju novog softvera, skidanje google naloga, resetovanje šifre, prebacivanje podataka sa drugog ili na drugi android ili iPhone uredjaj. Takodje kod nas možete otključati Samsung Galaxy Note 9 sa bilo koje svetske mreže fabričkim kodovima.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja pišite nam u komentarima, na mail: servis@phone4u.rs, pozovite nas na 0637888188 ili nas posetite u Laze Kostića 14 u Novom Sadu

Sex Cam

2 comments

    Оставите одговор

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *