Zamena ekrana za iPhone 6 i 6 Plus, Phone4u

Zamena ekrana za iPhone 6 i 6 Plus

iPhone 6 je definitivno najprodavaniji Apple-ov smartphone od momenta kada se pojavio pa do sada. Pojavio se sa cenom od oko 630 evra za razliku od telefona koje sada imamo na tržištu, kao npr. iPhone XS Max čija je početna cena 1200 evra. Ova dva modela (iPhone 6 i iPhone 6Plus) su bili prvi iPhone sa ekranima od 4.7 i 5.5 inča koje je Apple objavio. Sa odličnim karatkteristikama koje su imali u vreme kada su se pojavili i danas su veoma zastupljeni u svakodnevnoj upotrebi. ZBog toga je jedan od telefona sa najvećim brojem polomljenih ekrana upravo iPhone 6.

U servisu phone4U radimo zamenu ekrana za iPhone 6 za samo pola sata sa garancijom na uradjeni servis. Naš stručni tim servisera uz najbolje servisne alate stovrice vam utisak da je zamena ekrana na iPhone 6 i iPhone 6 Plus od prilike lagana kao zamena zaštitnog stakla. Cena zamene ekrana za iPhone 6 variria zavisno od toga koja se klasa ekrana ugradjuje, i varira od 45 evra za original do 30 evra za neke osrednje kopije. Ekani koji su jeftiniji od toga postoje ali ih mi ne ugradjujemo da ne bi dolazilo do raznih disfunkcionalnosti na telefonu nakon izvrsenog servisa. Takodje ukoliko Vam je  slomljeno samo staklo, a touch screen i LCD su ispravni i funkcionalni radimo reparaciju stakla za iPhone 6 i iPhone 6 Plus za samo  4200, odnosno 6000 dinara. Više o tome kada se radi reparacija ekrana pročitajte ovde. Postoji i slučaj kada se sve vidi, i sa novim ekranom touch screen-om ne reaguje na dodir, a ovo se često dešava kod iPhone 6 Plus, tada je potrebno uraditi zamenu čipa za napajanje touch screen-a i cena ove popravke iznosi oko 80 evra. Sam kvar nastaje prilikom pada ili krivljenja telefona, a kako se ovaj čip nalazi na sredini matične ploče, najveća je verovatnoca da baš on bude oštečen.


Zamena ekrana za iPhone 6 i 6 Plus, Phone4uU našem servisu mobilnih telefona phone4U osim zamene ekrana i zamene stakla na iPhone 6 i iPhone 6 Plus radimo i sve ostale vrste hardverskih popravki kao što su zamena baterije, zamena kućišta, zamena konektora punjenja, zamena mikrofona, zamena kamere, zamena slušalice, zamena zvučnika, zamena pozadinskog osvetljenja, i sve ostale hardverske popravke kao i popravke na matičnoj ploči. Takodje radimo prebacivanje podataka sa ovih i na druge iPhone kao i ostale android uredjaje. Jedna od posebnih usluga je otključavanje iPhone 6 i iPhone 6 Plus sa R sim karticama veoma povoljno, bilo da imate 4G ili 3G karticu koju želite da koristite u svom zaključanom telefonu.

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, pišite nam u komentarima, na mail: servis@phone4u.rs, pozovite nas na 0637888188 ili nas posetite u Laze Kostića 14 u Novom Sadu

Sex Cam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *