Servis brze popravke za Samsung i Apple za 30 minuta

Servis brze popravke za Samsung i Apple za 30 minuta

Sta se podrazumeva pod brzom  popravkom na mobilnom telefonu?

S obzirom da smo svi manje ili više vezani za mobilni telefon (poslovno, privatno, zbog zabave, društvenih mreza…) veoma nam je važno da mobilni telefon ne ostavljamo u servisu na par dana ili par nedelja. Ovo naravno nije moguce za svaki kvar, ali za kvarove kod kojih se menjaju delovi jeste. Phone4U servis je zbog toga uveo opciju brze popravke na mobilnim telefonima kada je potrebno samo zameniti odredjeni deo na mobilnom telefonu, a nakon toga telefon postaje funkcionalan.
Pod takvom vrstom servisa se podrazumeva:
 • zamena ekrana (zamena kompletnog LCD panela, reparacija i dalje zahteva dosta duži vremenski period za zamenu a o tome smo već pisali ovde)
 • zamena baterije
 • zamena konektora punjenja (za iPhone i Samsung telefone kod kojih je moguce zameniti konektor bez skidanja ekrana, za one telefone na kojima se mora skidati ekran ova popravka traje par sati)
 • Zamena poklopca bateije (ledja)
 • Zamena kućišta na telefonu
 • Zamena stakla kamere
 • Zamena home tastera
 • Zamena slušalice
 • Zamena zvucnika, mikrofona…
Servis brze popravke za Samsung i Apple za 30 minuta

Kolika je cena koju moramo da platimo kada je polomljen ekran na mobilnom telefonu?

Ovo zavisi od samog modela telefona i ne postoji univerzalna cena. Zamena ekrana na Samsung Galaxy S8, S8 Plus, Galaxy S9 i S9 Plus je dosta skupa iz razloga što ti telefoni imaju zakrivljeni OLED ekran, dok je zamena ekrana na iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8 povoljnija u odnosu na sve Samsung uredjaje.
Naravno ukoliko imate ekran koji je potpuno funkcionalan a za razbijenim staklom dosta je povoljnije odraditi reparaciju – zamenu slomljenog stakla na mobilnom telefonu koji imate od zamene celog ekrana, ali u tom slucaju se ne može raditi brzi servis na telefonu. Cene zamene stakla na svim modelima za koje radimo reparaciju pogledajte ovde.

Zamena baterije na mobinom telefonu

Pošto su baterije na telefonima novije generacije uglavnom hermetički zatvorene i veoma je teško da ih sami zamenite bez oštećenja telefona preporučljivo je da donesete telefon u servis kako bi neko stručniji to odradio. Vrlo često nam dolaze ljudi sa oštećenim telefonima jer su od YouTube majstora videli kako se to radi. Iako na snimcima to deluje dosta jednostavno u praksi to nije baš tako. Mi smo našem kanalu stavljali snimke da bi ljudima koji se ne bave ovim poslom približili postupak zamene ekrana ili zamene stakla na mobilnom telefonu. Pošto bi bilo jako dosadno da nas gledate kako 3 sata nešto radimo ti snimci su upakovani u 3-4 minuta 🙂 tako da ukoliko sami planirate da ponovite taj postupak vrlo je verovatno da ćete samo napraviti štetu. Zamena baterije na iPhone uredjajima je do kraja 2018 godine snižena i radi se po ceni od 4800 dinara za originalne baterije, dok su kopije povoljnije i cena zavisi od kvaliteta. Baterije za samsung telefone ugradjujemo isključivo ako su originalne jer kopije vrlo često izgube svja svojstva, naduvaju se i izbiju ili ekran ili poklopac baterije.
Za ostale popravke kao što su zamena kućišta, zamena stakla kamere, home dugmeta, zamena slušalice, mikrofona itd. nije potrebno previše detaljisati.
Ono što je važno reći je da trenutno brzi servis radimo na Samsung i (Apple) iPhone telefonima kao i na par modela od Huawei-ja (P10, P10 lite, P9, P9 lite, P8, P8 lite). Za ostale modele je ovo nemoguće zbog slabije servisne podrške mada vrlo često i za te mobilne telefone možemo zameniti ekran ili bilo koji drugi deo za jedan dan.
 Servis brze popravke za Samsung i Apple za 30 minuta

I na kraju kako da sačuvate ekran i ostale delove telefona od loma?

Na telefon stavite zaštitnu masku i kaljeno staklo. PVC folija je dobra za zaštitu od grebanja, dok zaštitno staklo prilikom direktnog pada ublažava udarac i vrlo često ono pukne umesto ekrana 🙂
Sex Cam

31 comments

 1. Bane

  Koliko kosta zamena displaya na samsungu s5.palo mi nesto na display.ostalo je citavo,nije puklo,,samo se ispod displaya kao izlila lila boja preko celog ekrana.sta tu treba menjat i koliko kosta?

 2. Djordjeilic

  Pozdrav,koliko bi kostala zamena stakla na samsungu s8? Ekran je potpuno funkcionalan,samo je staklo puklo.

 3. Aleksandra

  pozdrav, koliko kosta da se zameni konektor za punjenje na s9. i koliko treba vremena da se to zavrsi?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *