Zamena ekrana za iPhone 6S i iPhone 6S Plus, Phone4u

Zamena ekrana za iPhone 6S i iPhone 6S Plus

Iako su stari već par godina, iPhone 6S i 6S Plus su izuzetno popularni u celom svetu. Ono što ih izdvaja od svih ostalih telefona je to što se skoro nikad ne kvare, i baš zbog toga je najčešća popravka na iPhone 6S i 6S Plus zamena ekrana. Iako je ove IPS LCD naizgled lako zameniti, zbog kombinacije tehnologije koja kombinuje Force Touch integrisan u baclightu, nestručna popravka može izazvati pregorevanje filtera i prestanak rada pozadinskog osvetljenja ekrana i samim tim Vas izložiti dodatnom trošku čija cena popravke nije mala. Takodje se na iPhone 6S Plus dešava da potamni jedan deo ekrana odozgo na dole i tada je opet potrebno raditi popravke na matičnoj ploči telefona. Kako bi Vas cena zamene displeja na iPhone 6S i 6S Plus izašla iole povoljno, potrebno je da se popravka radi u servisu koji ne pravi ovakve banalne greške i dovodi Vas do dodatnih troškova.

 

Mi u servisu mobilnih telefona phone4U za Vas biramo samo najbolje delove za sve smartphone i pored originalnih imamo i zamenske ekrane čiji kvalitet zadovoljava kriterijume kvaliteta kakvi treba da postoje na jednom primium smartphone-u kao što su iPhone 6S i 6S Plus. Višegodišnje iskustvo u popravljanju iPhone uredjaja nam omogućava da Vam ponudimo pouzdanu popravku telefona za samo pola sata ukoliko menjate ceo ekran za iPhone 6S i 6S Plus  po pristupačnoj ceni sa garancijom na izvršeni servis.

Takodje ukoliko nije potrebno raditi zamenu ekrana na ovim telefonima, već LCD i touch screen rade a samo je staklo polomljeno, možemo uraditi zamenu (reparaciju) stakla na iPhone 6S i iPhone 6S Plus po cenama koje su mnogo povoljnije od zamene celog ekrana. Više o reparacijama ekrana pogledajte ovde.

Pored zamene ekrana i zamene stakla za iPhone 6S i 6S Plus kod nas u servisu možete uraditi i sve ostale popravke:

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja pišite nam u komentarima ili nas kontaktirajte na 0637888188, mail: servis@phone4u.rs ili nas posetite u Laze Kostića 14 u Novom Sadu

Sex Cam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *