Zamena ekrana za Samsung Galaxy Note 8, Phone4u

Zamena ekrana za Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 je jedan od najboljih telefona trenutno na tržištu i svakako jedan od najpopularnijih. Sa sjajnim performansama i displejom od 6,3 inča i 1440×2960 piksela on je jedan od najpoželjnijih i poslovnih i gejmerskih telefona. O S pen olovci nemamo mnogo šta dodatno da kažemo osim da pazite da je ne izgubite ili slomite 🙂 Zbog svojih dimenzija šanse da zapnete negde sa njim ili da se prilikom pada polomi ekran su dosta velike.

Zamena ekrana za Samsung Galaxy Note 8, Phone4u

Koliko košta zamena ekrana za Samsung Galaxy Note 8?

Cena zamene ekrana za Galaxy Note 8 je oko 200 evra. Ovaj zakrivljeni SUPER amoled ekran menjamo novim originalnim Samsung Service Pack ekranom tako da ukoliko ga oštetite toliko da ne može da se radi zamena stakla na Note 8, novi ekran dolazi sa potpuno novim kućištem (lajsnom oko ekrana) i zadržava vodootpornost koju je imao pre loma. Vreme koje nam je potrebno za zamenu ekrana je oko 30 minuta do sat vremena i u našem servisu dobijate garanciju na izvršeni servis.

Zamena ekrana za Samsung Galaxy Note 8, Phone4u

Za ovaj model kao i za sve ostale modele iz Note i S serije koji su zakrivljeni ne postoji nikakva mogućnost zamene ekrana sa bilo kakvom vrstom kopije i nema pribegavanja povoljnijim rešenjima da ne bi došlo do potpune disfunkcionalnosti telefona. Ukoliko Vam se već dogodilo da slomite ekran na Galaxy Note 8, najbolje bi bilo da nakon servisa uzmete zaštitno staklo, futrolu… i pobrinete se da vam se ovakav kvar i trošak ne ponove 🙂 U našem servisu phone4U osim zamene ekrana na Note 8 radimo i zamenu konektora punjenja, zamenu baterije, zamenu poklopca baterije (ledja), zamenu mikrofona, zamenu slušalice, zamenu kamere, zamenu iris senzora… Takodje radimo i otključavanje za Galaxy Note 8 kao i sve vrste softverskih popravki kao i prebacivanje podataka iz jednog telefona u drugi.

Zamena ekrana za Samsung Galaxy Note 8, Phone4u

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, pišite nam u komentarima, na mail: servis@phone4u.rs, pozovite nas na 0637888188 ili nas pronadjite u Laze Kostića 14 u Novom Sadu

 

Sex Cam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *