Zamena ekrana za Samsung Galaxy J3 2016, Phone4u

Zamena ekrana za Samsung Galaxy J3 2016

Samsung Galaxy J3 2016 je u prodaji već par godina i sa svojom cenom je prosto osvojio tržište od momenta kada se pojavio. Njegove performanse su sasvim prosečne ali displej koji ima Galaxy J3 je SUPER AMOLED i zbog toga je ovaj telefon veoma atraktivan. Ukoliko vam se desi da polomite displej za Samsung Galaxy J3 cena popravke nije najpovoljnija moguća kada se uzme u obzir tržišna vrednost ovog telefona.

Zamena ekrana za Samsung Galaxy J3 2016, Phone4u

Zamena ekrana za Samsung Galaxy J3 2016 iznosi okvirno oko 7000 dinara, i u našem servisu mobilnih telefona phone4U vreme potrebno za ovu popravku je oko 20 minuta jer koristimo najsavremeniju opremu za servisiranje kao i originalne Samsungove delove prilikom popravke.

 

Ukoliko Vam se desi da polomite samo staklo a LCD i touch screen ostanu ispravni, tada se radi reparacija ekrana za Galaxy J3 2016 i cena zamene stakla za J3 iznosi 4500 dinara trenutno ali detaljne informacije potražite na „Samsung Galaxy J3 zamena stakla„.

U nasem servisu phone4U takodje radimo i sve ostale vrste popravki na ovom telefonu kao što su zamena konektora punjenja, zamena kamere, zamena mikrofona, zamena slušalice, zamena kamere itd. Sve hardverske kao i softverske popravke rade se u istom danu, a što se softvera tiče radimo instalaciju novog softvera, ažuriranje, skidanje (FRP) google naloga kao i otključavanje.

Ukoliko imate dodatnih pitanja pišite nam u komentarima ili nas pozovite na 0637888188 ili nas možete pronaći u Laze Kostića 14 u Novom Sadu

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *