Zamena stakla za iPhone 11 Pro, XS, X…, Phone4u

Zamena stakla za iPhone 11 Pro, XS, X…

Ukoliko Vam se desilo da ste slomili staklo na svom iPhone koji ima Notch ekran a ekran i touch screen fukncionišu kako treba moguće je uraditi reparaciju stakla.

U našem servisu smartphone uredjaja phone4U možete biti sigurni da će Vaš iPhone biti potpuno bezbedno i sigurno popravljen bez bojazni od oštećenja ili kasnijeg prestanka rada bilo koje od komponenti. Višegodišnje iskustvo u reparacijama i popravkama na samom ekranu, kao i najnovije tehnologije i mašine koje koristimo prilikom same reparacije, kombinacija su za dobijanje savršenog proizvoda, odnosno vašeg ekrana koji je bio slomljen.

Zamena stakla za iPhone 11 Pro, XS, X…, Phone4u
Reparacija stakla za iPhone XS Max

Prednosti koje imate usled ovakvog načina popravke jesu da na Vašem telefonu ostaje vaš originalni ekran kao i cena same popravke koja je skoro upola niža od cene zamene novim originalnim ekranom. O kojekakvim kopiama ekrana nećemo ovde pisati jer se ipak radi o premijum telefonima koji se ističu izmedju ostalog i svojim kvalitetom izrade.

Zbog svega ovoga naša preporuka je da ukoliko ste imali „sreću u nesreći“ da vam nakon pada sve funkcioniše, uradite reparaciju stakla kod nas i nastavite sa neometanim korišćenjem svog omiljenog uredjaja.

Na kojim uredjajima je moguće uraditi reparaciju?

  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone 11
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X

kao i na svim starijim uredjajima, ali oni nisu sada tema. Više o reparacijama ostalih telefona pogledajte ovde.

Reparacija stakla za iPhone XS Max

Koliko je vremena potrebno za popravku i koja je cena popravke?

Vreme koje nam je potrebno za reparaciju jednog uredjaja je oko 6 sati, i zavisno od toga kada nam iPhone donesete u servis, može biti uradjena u istom danu ili se radi danas za sutra.

Što se tiče cene popravke, ona je oko 55% zamene celog ekrana, pa je npr. za iPhone X cena zamene stakla trenutno 140 evra, dok je ceo ekran 240 evra u dinarskoj protivvrednosti, za iPhone XS Max 220 evra, naspram ekrana koji je 400 itd.

Zamena stakla za iPhone 11 Pro, XS, X…, Phone4u

Takodje radimo i sve ostale popravke na ovim modelima kao što su zamena ekrana, zamena baterije, zamena konektora punjenja, slusalice, zvučnika…

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, pišite nam u komentarima, ili na 0637888188, a možete nas posetiti u Laze Kostića 14 svakog radnog dana.

Sex Cam

3 comments

    Оставите одговор

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *