Zamena ekrana na Samsung Galaxy J5 i J7 2017, Phone4u

Zamena ekrana na Samsung Galaxy J5 i J7 2017

Zamena ekrana za Samsung Galaxy J5 2017 i J7 2017

U poslednje vreme vrlo često ste nam na našem YT kanalu, fb stranici, instagramu i ovde na sajtu postavljali pitanja vezana za zamenu ekrana na ova dva modela telefona. Ovde ćemo sada pokušati da Vam odgovorimo na sve što Vas zanima

Zamena ekrana na Samsung Galaxy J5 i J7 2017, Phone4u

Zbog čega se displej na J5 i J7 2017 lako lomi?

Postoje dva razloga zbog čega se ovo dešava:

 1. Kućište telefona je u celosti metalno i sa svih stana oko ekrana je metalna lajna i svaki udarac se prenosi na displej.
 2. LCD i touchscreen za ove modele telefona je izuzetno tanak (tanji od 1mm) i zaista je dosta lako da dodje do oštećenja bez obzira da li je staklo ekrana polomljeno ili nije

Zbog toga ne čudi da na ovim telefonima dolazi do oštećenja ekrana pri padovima za koje na drugim telefonima ne biste ni proveravali da li je sve u redu. To su padovi sa malih visina, sa visine džepa, sa stola, kreveta, pad na tepih itd…

Zamena ekrana na Samsung Galaxy J5 i J7 2017, Phone4uZamena ekrana na Samsung Galaxy J5 i J7 2017, Phone4u

Zbog čega se pojavljuju ljubičaste fleke po ekranu?

S obzirom na to koliko je displej tanak, svaki malo jači pritisak izaziva pucanje LCD-a. Ovo se najčešće dogodi u jednoj tački, zatim dolazi do curenja tečnog kristala i kao rezultat ljubičasta fleka se širi dok ne prekrije ceo ekran. Ovo ne podleže garanciji telefona kao ni već zamenjenog displeja jer je razlog fizičko oštećenje.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy J5 i J7 2017, Phone4u

 

Koja je cena zamene ekrana za Samsung Galaxy J5 2017?Zamena ekrana na Samsung Galaxy J5 i J7 2017, Phone4u

Cena displeja za Samsung Galaxy J5 2017 (J530F) iznosi oko 80 evra u dinarskoj protivvrednosti i moze malo da varira oko te cene u zavisnosti od promene cene kod dobavljača. Ukoliko Vam je LCD neoštećen i touch screen potpuno ispravan može se raditi reparacija (zamena stakla na Galaxy J5 2017) ali o tome nećemo detaljno pisati jer je već detaljno objašnjeno ovde.

Koja je cena zamene ekrana za Samsung Galaxy J7 2017?

Cena zamene displeja za Samsung Galaxy J7 2017 (J730F) je oko 90 evra u dinarskoj protivvrednosti i može varirati malo oko te cene u zavisnosti od nabavne cene dela. Naravno poželjno je pre dolaska u servis uvek pozvati i proveriti cenu kao i dostupnost dela. Ako je displej neoštećen i touch screen radi bez greške može se raditi reparacija čija je cena dosta povoljnija u odnosu na zamenu celog ekrana, o tome nećemo detaljno pisati sada a više informacija možete potražiti ovde.

Koliko je vremena potrebno za zamenu ekrana?

Za oba modela nam je za zamenu potrebno oko 20 minuta. Delove najčešće imamo na stanju, i na popravku možete sačekati u našem servisu. Najbolje je pozvati i proveriti dostupnost dela, i vreme popravke nije potrebno zakazivati i dovoljno je da dodjete bilo kada u toku radnog vremena i telefon će Vam biti popravljen?

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nam pišite u komentarima ili nas pozovite 🙂

Sex Cam

18 comments

      Оставите одговор

      Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *