56 comments

 1. Uros

  Sinoc mi je ispao fon na desnu stranu sa mozda 30cm visine i pao je na tepih. Posle 30 min izasla je mala crvena tacka na mestu pada, ta tacka je sad prekrila bukvalno ceo ekran i jedva se sta vidi. Kada skroz smanjim osvetljenost boja je crvena i nekako se i vidi ekran ali kad se osvetljenost poveca jedva da se sta vidi na fonu. I telefon bukvalno sam nekad izvrsava neke radnje i slicno.

  • Igor Markovic

   Ispao mi je samsung galaxy j5 2017 na pod i nije se razbio nego samo pocrneo,kad se pali osecaju se vibracije i zvuk.U cemu je problem i koliko kosta popravka?

 2. dragan

  pozdrav imam telefon samsyng galaxy j5 2017 danas mi je pao i posle pada mi se pojavljuju linije kada pokusam da ga upalim ili bilo sta da uradim sta bi moglo iti i koja je cena ako je displej u pitanju?

 3. Pozdrav imam Samusng Galaxy j5 2017 danas mi je skliznuo iz ruku i pao na beton podigo sam ga i sve je bio polomljen aa tac i sekran rade samo staklo je u pitanju koliko kosta kod vas to staklo ili mora da se menja ceo ekran? Hvala Vam unapred

 4. Mina Bojkovic

  Pozdrav,ispao mi je telefon i pored staklene folije,ekran se slomio.Medjutim nikakvih linija na ekranu nema,sve izgleda i radi sasvim normalno.Koliko bi kostala popravka?Unapred hvala na odgovoru.

 5. Branislav

  Cao druze ispao mi je fon sa jedno pola metra i razbio se ne radi mu ekran crn je skroz ali se cuje sve i reaguje na tastere za screenshot koliko bi kostala popravka?

 6. Novak

  Na telefonu mi se juca pojavila ljubicasta mrlja koja je pocela da sivi.U gornjem desnom uglu.Pre par dana mi je ispao i nista nije bilo, cak nije ni pukao.Da bih juce pokisao i ja i telefon.I od tad mi se to pojavlilo.Koja je cena popravke kod vas??

 7. Sergej

  Ispao mi je telefon marke j5 2017 sa jako male visine imao je i masku i zastitno staklo i kada sam ga podigao sve je bilo crno i to je to nista se ne vidi ali na ekranu nema cak ni jedne ogrebotine koliko bi me kostalo to predpostavljam da je to displej

 8. vm

  Pozdrav.Telefon mi je ispao i razbio se ,a pri tome je polovina ekrana zatamnila i nista se ne vidi dok ostatak radi normalno. Sta treba da se uradi i koliko kosta?

 9. Marija

  Ispao mi je mobilni sa neke visine od 50 cm . Posle nekog vremena se pojavila neka ljubičasta boja na ekranu i samo pola ekrana mogu da pomeram . Šta treba da promenim i koliko bi to koštalo?

 10. Marija

  Pozdrav, telefon mi nije ni pao ni nista. Samo se odjenom pojavilo narandzasto na desnoj strani i na strana slabo reaguje. Mozete li mi reci sta je u pitanju i koliko bi kostala popravka?

 11. Lidija

  Isti telefon upao u vodu nekih 10 sek maksimum. Odmah sam u pirinač, brisala i sušila na radijatoru po preporuci. Nisam mogla da ga iskljucim uopšte jer dugme uklj/isklj nije funkcionisalo, a displej ne raguje na dodir. Nema razlivanja boja, zvoni i mogu da se javim i razogovaram na donje dugme jer sam tako podesila. Posle 3-4h, dugme uklj/isklj je proradilo, ali displej i dalje ne reaguje na dodir. Pokušala sam da istovremeno držim sve dugmiće da bih ga isključila, ali on kao da se isključi i zatim odmah sam od sebe se uključi. Telefon kupljen pre 3 meseca. Koje su mi opcije? Hvala unapred

  • Pozdrav,
   Kada telefon upadne u vodu, pirinač Vam ne znači ništa. Ovo je samo jedan mit! Necemo dalje objasnjavati jer mozete kod nas na sajtu pronaci sta da radite kada Vam telefon upadne u vodu.
   Najbolje bi bilo da ga odmah donesete u servis jer je pottrebno odraditi sušenje i čišćenje telefona jer je korodirao iznutra. Nov ekran je 9500 dinara sa zamenom ali i to bismo moralli da utvrdimo nakon sušenja.

 12. Lena

  Pao mi je telefon i pojavile su se ljubicaste mrlje ali na kraju je sve pocrnelo i mislim da reaguje i dalje na dodir i vibrira i sve
  Koliko košta zamena
  U pitanju je J5 2017

 13. Telefon mi je ispao na beton iz džepa sa nekih 70 cm, imao je zaštitno staklo i ono je malo napuklo, a na ekranu je u desnom donjem uglu bila crtica od recimo 2mm, gotovo nevidljiva. Na ekranu se odmah na desnoj strani do malo više od polovine pojavilo nešto belo s povremenim ljubičastim linijama, a na toj polovini se pojavila ravna bela linija. Posle 2-3h je deo do linije počeo da crni, kasnije se povratilo i tako naizmenično, a kasnije se zacrveneo ekran i na kraju ugasio, te nije upalio. Da li mi možete reći šta je u pitanju i kolika je cena popravke? (dodir je radio po celoj površini, apsolutno je sve normalno funkcionisalo i kad je bilo crno i kad je bilo crveno. samo eto to što se nije videlo)

 14. Nikola

  Imam samsung j5 2017 kupljen skoro. Imam skoro pola godine i pre par dana se pojavila ljubicasta boja sa leve strane ekrana i polako se širi šta je u pitanju? Telefon nije padao nikad očuvan skroz kao što rekoh nov.

 15. vuk

  Dobar dan,imam j5 2017 i ispao mi je sa visine kreveta,dakle oko 40-tak cm.U pocetku je bila jedna ljubicasta tacka,ali preko noci se prosirilo na ceo ekran i sada je ceo crn,Nije slomljen ekran ali je crn i sve ostalo radi,dodir,zvuk…Iz Beograda sam i da li mozda imate negde u bgu radnju da mogu da dodjem?Koliko je popravka?Hvala unapred!

 16. Ana

  Ispao mi je telefon samsung galaxy j5 2017 na stranu i pojavika se neka beka crta sad je ostala ista bela crta samo je pored sve sivo,sta je u pitanju i koliko kosta popravka?

 17. Macak Miki

  Pre pola godine sam menjala display na J5 2017 i opet mi se pojavila zelena crta , pa je poceo da ljubicasti i na kraju pocrneo ekran. Da li je moguce da se ponovo pokvario display a telefon nije ispao? Ako jeste, koliko kosta popravka?

 18. Ester

  Poštovani,

  Telefon mi nije ispao, ali se jutros pojavila svetlije zelena fleka uz levi rub ekrana. Sve radi normalno samo što ta fleka sad tu.
  O čemu bi moglo tu da se radi? Kako da se popravi? I koliko bi to koštalo?
  Hvala unapred na odgovoru.

 19. Unesrecena osoba

  Postovani,
  Telefon mi je ispao I u pocetku je bila crne kocka na sred ekrana ali je se I delje videlo, sada nakon 2 dana crnilo je prekrilo ceo ekran ali I dalje tac radi I mogu da ga koristim samo sto ne vidim nista.

 20. Neša

  Postovanje, koliko košta zamena zadnjeg stakla na samsung note 9? Samo je ono polomljeno a sve funkcioniše odlično Hvala unapred

 21. Maja

  Postovani raspala mi se nafta na telefon saumi s2 odmah je obrisan i radio je jedno dva sata normalno i onda je od jednom ekran pocrneo i dalje radi vibrira kada neko zove ali se na ekranu nista ne vidi postoji li mogućnost popravke hvala.

 22. Jovan

  Pao mi je telefon J5 2017na beton puklo mi je staklo i display i neradi tac skrin u neki delovima uopste koliko bi to kostalo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *