Ostani kod kuće – phone4U je tu za Vas

Ostani kod kuće – phone4U je tu za Vas

Sa obzirom na novonastalu situaciju u vezi sa virusom COVID 19 (Korona virus) poterbno je da što više vremena provodimo kod kuće, u samoizolaciji. Pošto lekarske savete i preporuke možete čuti svuda, mi vam nećemo pričati kako da ostanete bezbedni, ali ćemo Vam pomoći u tome.

Ostani kod kuće – phone4U je tu za Vas

Kako uvoz tehničke robe trenutno ne funkcioniše, a cene iz dana u dan rastu sa smanjenjem zaliha, našli smo se u prilično nezavidnoj poziciji. Uprkos tome, znamo da ukoliko Vam je potrebno da kupite novi punjač, ili kabl, morate to uraditi da ne biste ostali bez uredjaja putem kojih komunicirate sa prijateljima, rodbinom… putem raznih aplikacija. Od proglašenja vanrednog stanja većina ljudi je osim servisa za svoje uredjaje tražila samo najosnovnije stvari kao što su data kablovi, punjači, bežični punjači…

Zbog toga smo rešili da Vam pomognemo i sve ove stvari koje su Vam zaista neophodne za neometanu komunikaciju prodajemo po sniženoj ceni od 20% do isteka zaliha, sa dostavom na Vašu kućnu adresu na teritoriji Novog Sada koja košta oko 200 dinara. Cene na sajtu se neće ažurirati već ćemo ih obračunavati direktno prilikom slanja.

Ostani kod kuće – phone4U je tu za Vas

Proizvode koji su na akciji do kraja vanrednog stanja ili do isteka zaliha možete videti ovde, ili ako u pretrazi ukucate „ostani kod kuce“. Kompletnu listu ćemo ažurirati u ponedeljak, 23.03.2020. i nakon toga ćemo Vam svaku porudžbinu potrvrditi putem telefona koji ostavite prilikom poručivanja.

Želimo Vam dobro zdravlje i da lako prebrodite ovaj krizni period.

#ostanikodkuce

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *