Zamena ekrana za Samsung Galaxy Note 4, Phone4u

Zamena ekrana za Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy N0te 4 je telefon koji na tržištu cele Evrope ostao veoma popularan sasvim slučajno i najviše iz razloga što je Galaxy Note 5 bio objavljen samo za Azijsko tržište a Note 7 je imao probem sa baterijom zbog kojeg je bila zabranjena prodaja u celom svetu. Tako je ovaj telefon odličnih perfeormansi sa SUPER AMOLED ekranom od 5,7 inča bio u prodaji 3 godine kao flagship iz Note serije. Spletom okolnosti zadržao je tržišnu vrednost kao ni jedan Samsungov smartphone.

Zamena ekrana za Samsung Galaxy Note 4, Phone4u

Ukoliko imate ovaj Note, sjajnih performansi i ovako veliki, a upakovan u metalno kućište najbolja stvar koju možete da uradite jeste da ga zaštitite staklom i nekom futrolom jer Vam se u suprotnom može desiti da slomite displej na svom Note 4. Cena zamena ekrana za Samsung Galaxy Note 4 nije nimalo jeftina i trenutno iznosi oko 120 evra u dinarskoj protivvrednosti. Ako ste imali sreće i na svom Note 4 razbili samo staklo a LCD i touch screen su ostali ispravni ta popravka će Vas izači jeftinije i više o tome pogledajte ovde.

Zamena ekrana za Samsung Galaxy Note 4, Phone4u

Kako je Galaxy Note 4 izuzetno komplikovan za otvaranje i popravku, a svaka popravka na telefonu zahteva skidanje ekrana potreban je izuzetno visok nivo stručnosti da bi se izvela bilo koja popravka na njemu. Mi u servisu mobilnih telefona phone4U radimo sve vreste hardverskih i softverskih popravki na Samsung Galaxy Note 4 kao što su zamena ekrana, zamena stakla, ali i zamena konektora punjenja, zamena kućišta, zamena kamere, zamena proximity senzora, zamena slušalice, zamena mikrofona, zamena Home dugmeta itd. a za ovaj model imamo na stanju originalne baterije kao i originalnu olovku. Takodje radimo i sve softverske popravke kao što su skidanje google naloga, ažuriranje softvera, instalacija novog softvera, prebacivanje podataka drugog urejdaja ili na drugi android ili iPhone uredjaj.

Zamena ekrana za Samsung Galaxy Note 4, Phone4u

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja pišite nam u komentarima, na mail: servis@phone4u.rs, pozovite nas na 0637888188 ili posetite nas servis u Novom Sadu, u Laze Kostića 14

 

1 comment

    Оставите одговор

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *