iPhone 8, a ne iPhone X je bio drugi najtraženiji pojam na Google-u u 2017, Phone4u

iPhone 8, a ne iPhone X je bio drugi najtraženiji pojam na Google-u u 2017

Kako se bližimo kraju 2017-te godine, Google je počeo da objavljuje listu najtraženijih pojmova u godini iza nas, a sve analize možete videti ako ukucate Year in Search 2017.

Kroz celu listu, koja je podeljena u kategorije kao što su potrošačka tehnika, Elektronika itd. pojavilo se jedno veoma veliko iznenadjenje.

As we edge ever nearer to the end of 2017 we are starting to see plenty of lists appear, with one of those being the top searches of the year as compiled by the search engine behemoth, Google, and titled Year in Search 2017.

iPhone 8, a ne iPhone X je bio drugi najtraženiji pojam na Google-u u 2017, Phone4u

Ono što je zaista neverovatno je da su u 2017. godini dva od prva tri pojma tražena na google-u bili Apple-ovi novi proizvodi i to da je na drugom mestu bio iphone 8, a odmah za njim na trećem iPhone X. Uragan Irma je bio pojam koji je bio traženiji od oba ova pojma. Za one koji se pitaju zašto je iPhone 8 traženiji pojam od iPhone X, obajšnjenje je vrlo jednostavno. Do kraja septembra ime novog iPhone X je bila strog tajna u Apple-u dok su o iPhone 8 pričali svi i imao je skoro 10 meseci prednosti.

Tu su i druge podrazumevane pretrage unutar dela za korisničku elektroniku kao što su Nintendo Switch, Xbox One X, i Samsung Galaxy S8.

iPhone 8, a ne iPhone X je bio drugi najtraženiji pojam na Google-u u 2017, Phone4u

Ove godine posebno su bile popularne pretrage: „Kako da  _______________?“ zbog čega je google to istakao kao poseban trend i napravio jedan kratki video sa pregledom najpopularnijih.

 

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

Sex Cam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *