Koja će biti cena za iPhone 8?, Phone4u

Koja će biti cena za iPhone 8?

S obzirom da se najpopularniji model konkurencije Samsung Galaxy S8 uveliko prodaje širom sveta i da ponovo veliki deo iPhone korisnika odlučio da proba novi model vodećeg konkurenta postavlja se pitanje koliko će koštati iPhone 8? Sa sve intenzivnijim nagadjanjima oko cene samo dva meseca pre predstavljanja novog modela mnogi analitičari iz sveta marketinga i mobilnih tehnologija daju svoje mišljenje oko cene novog iPhone-a koji bi i ove godine trebao da dodje do prvih korisnika krajem septembra.

Koja će biti cena za iPhone 8?, Phone4u

Očekuje se da će iPhone 8 biti dostupan u verzijama od 128 i 256GB memorije, i da će prva verzija koštati 999$ a model sa duplo više memorije bi trebao da bude 100$ skuplji. Baš kao i kod samsunga, iPhone 8 će biti skuplji od svog prethodnika oko 130$, a ono što će masovno prodaati ovaj telefon su njegove napredne mogućnosti kako hardvera, tako i softvera.

Koja će biti cena za iPhone 8?, Phone4u

Neki analitičari čak predvidjaju da će osnovni model dolaziti u verziji od 64GB, pored modela od 128GB i 256GB, i da bi njegova početna cena mogla da bude oko 850$, i kome god zelimo da verujemo, činjenica je da će novi iPhone biti jedan od najskupljih serijski proizvedenih telefona ikad.

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *