Kako otključati iPhone 7 i iPhone 7 Plus sa R sim karticom., Phone4u

Kako otključati iPhone 7 i iPhone 7 Plus sa R sim karticom.

Sa svakim novim iPhone stiže nam i novija vrsta zaštite od Apple-a. Sve je teže uraditi jailbreak a i otključavanje nije više toliko jednostavno. Fabričko otključavanje je za većinu svetskih mreža preskupo pa u potrazi za drugačijim rešenjem već godinama koristimo R sim kartice. Najnovije za iPhone 7 i 7 Plus se pomalo razlikuju od prethodnih jer je potrebno uraditi par koraka više da bismo došli do signala. Ovde ćemo otključavanje odraditi korak po korak:

 1. U telefon ubacite zajedno R sim 11 i SIM karticu.
 2. U prvom meniju koji se pojavi odaberite prvu opciju (input imsi ili edit IMSI)
 3. Unesite IMSI za mrežu na koju je telefon zaključan. (Npr. ako je iPhone 7 zaključan na telenor a vi hoćete da ga otključate za mt:s mrežu treba da ukucate IMSI za telenor). Celu IMSI listu možete da pogledate ovde.
 4. Kliknite Send
 5. Kliknite na *i5S-i7 USIM 4G
 6. Zatim kliknite na mode 1
 7. Isključite i uključite telefon. Nakon ovoga će Vam se možd pojaviti mreža, možda neće. Ako Vam se pojavi, još uvek niste gotovi jer iako imate signal gore niste dovršili otključavanje. I dalje ne možete da primate pozive i poruke već samo da pozivate i šaljete poruke.
 8. Sada trebate da idete na Settings – Phone – Sim Applications – i kliknete na unlock 1. Na trenutak ćete izgubiti mrežu i telefon će se deaktivirati. Konektujte se na wi-fi ako već niste i pokušajte par puta da odradite aktivaciju. Kada se telefon aktivira, nakon nekog vremena dobićete signal.
 9. Ostalo Vam je još samo da odete na Settings – Cellular – Cellular Data Options – Enable 4G i ovde odaberete Data Only. Data Roamnig takodje treba da bude uključen.

Kako otključati iPhone 7 i iPhone 7 Plus sa R sim karticom., Phone4uKako otključati iPhone 7 i iPhone 7 Plus sa R sim karticom., Phone4uKako otključati iPhone 7 i iPhone 7 Plus sa R sim karticom., Phone4uKako otključati iPhone 7 i iPhone 7 Plus sa R sim karticom., Phone4uKako otključati iPhone 7 i iPhone 7 Plus sa R sim karticom., Phone4uKako otključati iPhone 7 i iPhone 7 Plus sa R sim karticom., Phone4u

 

Čestitamo, Vaš telefon je sada otključan i u mogućnosti ste da pozivate, primate pozive, šaljete i primate poruke, kao i da koristite mobilni internet. I daje je jedina razlika u odnosu na fabrički otključane telefone to što ne možete da koristite USSD kodove (provera kredita) već biste trebali da instalirate aplikacije od operatera Moj Telenor, mts centar Moj Vip mobile. Mi smo za ovo otključavanje koristili iPhone 7 zaključan na Englesku T-mobile Orange mrežu, ali je isti princip za sve GSM mreže.

Takodje, kao i sa prethodnim R sim karticama, ni R sim 11 ne podržava 4G kartice, već morate imati 2G ili 3G sim karticu.

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

 

Sex Cam

1 comment

  Оставите одговор

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *