Legendarna NOKIA 3310 se vratila! :), Phone4u

Legendarna NOKIA 3310 se vratila! :)

Kao što je bilo obećano, NOKIA nam je ponovo predstavila svoju legendu – 3310 na ovogodišnjem Kogresu mobilnih tehnologija u Barseloni. Svako od nas ko ima dovoljno godina i seća se revolucije mobilnih telefona krajem devedesetih i početkom 2000-ih se seća neverovatne popularnosti koju je NOKIA 3310 imala širom sveta.

U današnjem svetu potrošačke tehnologije u kojem dominiraju smartfoni i tableti, jasno je da Nokia pokušava da uvede malo jednostavnosti medju sve uredjaje vrhunskih performansi. Novi mali 3310 čak i ne pokušava da parira hardverski ili softverski ni iPhone-ima ni Samsunzima iz S serije. U stvari, čini se da Nokia pokušava da se vrati na tržište, jednostavnim, pouzdanim modelom koji će svi ljubitelji moći da priušte po ceni od samo 50 dolara. Ovo je naravno cena u Americi, ali i na našem tržištu bi trebalo da bude približna cifra. Ono što je takodje sigurno je da Nokia nije pokušala da napravi klona od originalnog 3310.

Legendarna NOKIA 3310 se vratila! :), Phone4u

Ova nova verzija 3310 nije potpuno ista kao prethodni model, ali je momentalno prepoznatljiva kao isti uredjaj, samo malo modernizovan, sa poboljšanom baterijom koja će raspametiti mnoge.

Legendarna NOKIA 3310 se vratila! :), Phone4u

Uredjaj nam dolazi sa operativnim sistemom Nokia Series 3.0, i nakon samo jednog punjenja, imace 22 sata razgovora. Ako ne pričate toliko mnogo, baterija bi mogla da potraje mesec dana. Što se poboljšanja tiče, telefon ima slot za memorijsku karticu i memorija se može proširiti do 32GB, moguća je reprodukcija MP3 fajlova. Sa displejem veličine 2,4 inča igranje čuvvene zmijice će biti super. Telefon takodje poseduje i kameru od 2 megaPiksela.

The device is powered by the Nokia Series 3.0 OS, and should bring with it more than 22 hours of talk time on a single charge. If you don’t wish to actually talk, then you should be able to get up to a months worth of standby out of it. From a modern perspective, users can slot in a microSD card for up to 32GB of storage, and it can even play MP3 files, and comes with a 2.4-inch QVGA display which is the perfect window to play the wonderful Snake game. There’s a 2MP camera as well.

Kada nam stigne, telefon će biti dostupan u crvenoj, žutoj, tamno plavoj i sivoj boji. Nokia je objavila da će se uredjaj praviti za sva svetska tržišta, ali nam još uvek nisu rekli tačan datum izlaska telefona u prodaju. Kada se to dogodi pisaćemo o tome 🙂

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

 

 

 

 

 

Sex Cam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *