Apple SIM od sada radi u 40 država koje podržavaju Truephone pakete, Phone4u

Apple SIM od sada radi u 40 država koje podržavaju Truephone pakete

U zavisnosti od dela sveta u kom se nalazite, možda ste čuli ili niste za Truphone, ali prvi svetski mobilni operater je upravo objavio mnoštvo paketa za korisnike iPad-a koji koriste Apple SIM.

Kada na primer kupite iPad u Španiji, uz njega dobijate Apple SIM koji možete koristiti na putovanjima u više od 40 zemalja, za koje se sa sigurnošću može reći da u njima radi internet bez ikakvih prekida na 97% teritorije, i to bez ikakvih dodatnih troškova korišćenja interneta.

Apple SIM od sada radi u 40 država koje podržavaju Truephone pakete, Phone4u

Sami paketi su dizajnirani tako da po svojoj prirodi budu fleksibilni, ne samo u smislu koliki protok korisnik dobija u zavisnosti od svote koju plaća, već i u zavisnosti od trajanja ugovora, skraćenja ili produžetka ugovora. Na ovaj način se korisnici stimulišu da nastave da koriste ovu vrstu usluge duže, a ako koriste duže paketi koje dobijaju za iste pare su sa više podataka, brži itd. Jedna od pogodnosti ovakve usluge je što korisnici ne moraju da brinu da li su na samoj granici isključili Data roaming, ne moraju da menjaju kartice i naravno da idu do poslovnice nekog operatera u državi u kojoj se nalaze da kupuju kartice. Ovo se odnosi na 40 država u kojima je za sada ova usluga omogućena.

Oni koji su zainteresovani za ovakvu vrstu usluge mogu da biraju pakete od 500MB za 8€, 1GB za 11€ ili tri puta veći protok od 3GB za samo 20€. Svi paketi traju mesec dana i u državama u kojima mogu da se koriste nemaju nikakvih dodatnih troškova. Neke od tih država su Australia, Austrija, Belgija, Češka, Kipar, Engleska, USA, Vatikan, Holandija, Monako, Norveška, Poljska, Hong Kong itd…

Oni koji su ranije koristili Apple SIM znaju da je to inteligentan način da direktno odaberu od kog operatera žele da kupuju interfnet saobraćaj bez potrebe da ubacuju ili izbacuju karticu iz uredjaja.

Apple SIM od sada radi u 40 država koje podržavaju Truephone pakete, Phone4u

iPad Pro od 9.7 inča ima u sebi Apple SIM koji je integrisan u hardver, dok iPad Pro od 12.9″, iPad Air 2, mini 3 i mini 4 dolaze sa SIM karticom koja se može vaditi iz uredjaja ali je već u njemu kada ga prvi put raspakujete. Ako se slučajno desi da Vaš uredjaj nije isporučen sa SIM karticom, nju lako možete kuputu u bilo kojoj Apple prodavnici.

Truephone nudi probnih 100MB za svaku svoju karticu tako da se možete na brzinu uveriti u brzinu i stabilnost konekcije pre kupovine mesečnog paketa. Truephone trenutno radi na tome da proširi uslugu na sve Evropske zemlje. Mi im držimo palčeve da dodju i kod nas.

Apple SIM od sada radi u 40 država koje podržavaju Truephone pakete, Phone4u

Pišite nam u komentarima kakva su vaša očekivanja od ovakve vrste usluga koja je kod nas još nepoznata.

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *