Svi novi iPhone će imati bežično punjenje

Svi novi iPhone će imati bežično punjenje

Većina ozbiljnih konkurenata iz Android sveta već neko vreme nudi opciju bežičnog punjenja a iz Apple-a su se opirali da je ponude na iPhone modelima sve do sada. Ako je verovati najpouzdanijem Apple analitičaru, svi iPhone modeli za 2017. godinu će imati bežično punjenje.

U svom novom izvještaju za ulagače kompanije KGI Securities Ming-Chi Kuo pored ovog objavljuje još detalja. iPhone 8 bi mogao da bude skuplji od dosadašnjih modela zbog novih tehnologija i metoda proizvodnje koje će se koristiti. Na tržištu SAD ta cena bi mogla probiti i granicu od 1000$. Takođe, novi 3D Touch sklop bi koristio dodatnu laminaciju kako se uređaj ne bi pregravao. Poznato je da bežično punjenje povećava temperaturu unutar telefona. Ako uzmemo u obzir još i činjenicu da će iPhone 8 imati staklene površine napred i nazad, a staklo daleko slabije otpušta temperaturu od aluminijuma, logično je da će Apple preuzeti neophodne korake kako bi njihov novi model izbegao zlu sudbinu Galaxy Note 7 uređaja.

U drugim izvorima se već priča kako će iPhone 8 imati bateriju većeg kapaciteta ali i da bi mogao da ima opcije kao što su prepoznavanje lica i proširene stvarnosti.

Jedan od mogućih izgleda iPhone  pogledajte ovde.

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

Sex Cam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *