iPhone 8 – proizvodnja počinje ranije nego prethodnih godina, Phone4u

iPhone 8 – proizvodnja počinje ranije nego prethodnih godina

Sa novim danom dobijamo i nove glasine vezane za iPhone 8. Sudeći prema onome što se govori u poslednjoj turi, Apple će započeti  proizvodnju novog modela ranije nego što je to bio slučaj prethodnih godina, tačnije, proizvodnja bi mogla da počne već u julu.

Tech Trader Daily prenosi saznanja kompanije BlueFin Research Partners koja je prikupila ove podatke iz Appleovog lanca proizvodnih partnera i dobavljača. Kao što i sami naglašavaju, ovo ne znači da ćemo iPhone 8 videti ranije nego što se očekuje (septembar). Oni očekuju čak 300% povećanu proizvodnju još nepredstavljenog modela nego što je to bio slučaj ranijih godina. Ako možemo da verujemo podacima, u tom kvartalu Apple bi proizveo ukupno 45 miliona iPhone-a, od toga 9 miliona novog iPhone 8 modela.

iPhone 8 – proizvodnja počinje ranije nego prethodnih godina, Phone4u

S obzirom da će novi iPhone donijeti radikalne promene ovo je logičan korak jer se sa sigurnošću može reći kako će njegova potražnja nadmašiti potražnju aktuelnih iPhone 7 modela.

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *