Apple slavi desetogodišnjicu od objavljivanja prvog iPhone, Phone4u

Apple slavi desetogodišnjicu od objavljivanja prvog iPhone

Tog 9. januara 2007. godine Steve Jobs popeo se na binu Macworld konferencije i rekao: “Svako malo pojavi se revolucionaran proizvod koji promeni sve.” Pre 10 godina predstavljen je prvi iPhone model!

Kada izgovorite “10 godina” taj pojam odmah vam odzvoni kroz glavu kao mnogo vremena, ali 10 godina je prošlo zaista brzo. Apple je pre par nedelja u sklopu obeležavanja desetogodišnjice objavio i preporatno saopštenje koje u kompletu možete pročitati ovde. Neverovatno je koliko je iPhone promenio svet u kojem živimo. Trasirao je put za sve moderne pametne telefone bez obzira na operativni sistem. Ti telefoni su u današnjem vremenu možda i najličniji predmet koji posedujemo. Uvek su uz nas i pomažu nam u komunikaciji, informisanju, pomažu nam da lakše obavimo poslove i menjanju način na koji živimo.

iPhone je danas odgovoran za 60% prihoda kompanije Apple. Najvažniji proizvod u portofoliju će biti temeljno obnovljen ove godine a glasine već neko vrijeme luduju. Ukoliko nikad niste imali priliku da pogledate prezentaciju prvog iPhone modela, odvojite malo vremena i osetite trenutak iz današnje perspektive.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *