Od sada možete da pravite Live Video na twitteru, Phone4u

Od sada možete da pravite Live Video na twitteru

Twitter je danas ažurirao svoju aplikaciju i biće Vam omogućeno da uživo snimate i kačite snimak na twitter bez dodatne aplikacije za iOS i Android. Ovo je omogućeno sa „Periscope„, Tviterovom aplikacijom za striming, i može da se koristi bez obzira da li imate napravljen nalog ili instaliran Periscope. Ovaj potez predstavlja pokušaj da se sustigne prednost koju Facebok ima u strimigu uživo, jer svi koji imaju facebook mogu da sminaju i kače svoj video bez odvojene aplikacije koja im to omogućava.

Od sada možete da pravite Live Video na twitteru, Phone4u

Da počnete sa kačenjem snimka uživo, kliknite na dugme da pišete novi tvit, i zatim kliknite „Live„. Od tog momenta vi kačite svj video. Za vreme vašeg pojavljivanja uživo, vaši pratioci će moći da gledaju vaš video i da ga komentarišu i lajkuju. Ako ste već koristili Periscope, onda već znate kako je jednostavno, ako niste, tek ćete otkriti jer je zaista intuitivno.

Od sada možete da pravite Live Video na twitteru, Phone4u

Ostaje pitanje šta će se desiti a aplikacijom kao što je Periscope, pošto je do sada 88% videa snimljenih i pregledanih uživo bilo upravo na Facebook-u koji je u ogromnoj prednosti jer od januara ove godine konstantno radi na poboljšanju  kao i povećanju pregleda svakog video snimka koji se postavlja uživo. Sa druge strane, za one koji nisu aktivni na Facebook-u kao na twitter-u ovo je odlična vest i unapredjenje aplikacije koje je već počelo da uzima maha na „lajni“.

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

Sex Cam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *