iPhone 7 – cena i datum prodaje, Phone4u

iPhone 7 – cena i datum prodaje

S obzirom na informacije, koje stiżu od pouzdanih izvora a tiču se datuma prezenntacije Novog iPhone 7, sada smo gotovo sigurni da će prvi dan prodaje novog Apple-ovog smartphone-a biti 16. septembar. Za nas u Evropi to znači da ćemo novi iPhone imati prilike da kupimo prvog dana prodaje u Nemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji.

iPhone 7 – cena i datum prodaje, Phone4u

Sto ce cene tiče nema velikih nagadjanja. Novi model će preuzeti cenu prethodnog modela na isti način kao i svi Apple iPhone do sada što znači da će osnovni model od 32GB biti dostupan u Nemačkoj po ceni od 739 evra, model od 64GB po ceni od 849 evra i iPhone 7 od 128GB nasledjuje cenu od 939 evra.

Sto se tiče iPhone 7 Plus, cena se uvećava na isti način kao i do sad, što znači da je model od 32GB 839 evra, model od 64GB 939 evra a iPhone 7 Plus od 128GB 1039 evra.

U Francuskoj su cene po 20 evra više zbog većeg poreza.

iPhone 7 – cena i datum prodaje, Phone4u

Kao i uvek, očekuje se najviše crnih (space gray) modela u ponudi, za razliku od iPhone 7 u drugim bojama, koji će biti dostupni u manjim količinama.

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *