iPhone 7 – Prezentacija za 7. septembar još jednom potvrdjena, Phone4u

iPhone 7 – Prezentacija za 7. septembar još jednom potvrdjena

Apple još uvek nije poslao pozivnice za svoj jesenji dogadjaj na kom će biti predstavljeni novi iPhone 7 modeli ali nagađanja oko tog datuma traju već neko vreme. Prethodne glasine da bi to mogao biti početak septembra sada potvrđuje još jedan proveren izvor.

iPhone 7 – Prezentacija za 7. septembar još jednom potvrdjena, Phone4u

Mark Gurman, veteran Apple blogosfere sa neverovatnim kontaktima koji se nedavno preselio na Bloomberg, kaže da će iPhone 7 biti predstavljen 7. septembra. Informacije je dobio od “ljudi koji su upućeni” što obično sugeriše na glasine, ali u ove imamo puno više poverenja nego u mnoge druge. Ranije je Evan Blass najavio da će prednarudžbine početi 9. septembra a slobodna prodaja 16. septembra što se poklapa sa Gurmanovom pričom.

iPhone 7 – Prezentacija za 7. septembar još jednom potvrdjena, Phone4u

Jedini problem sa ovom pričom su rokovi. Ako se pokaže da su ovi termini tačni Apple će imati samo nedelju dana da primi prednarudžbine za nove uređaje dok oni ne stignu na police radnji širom sveta. Ali ništa nije nemoguće

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *