The Wall Street Journal potvrdio da će osnovna memorija iPhone 7 biti 32GB, Phone4u

The Wall Street Journal potvrdio da će osnovna memorija iPhone 7 biti 32GB

U finalnim mesecima pred izlazak novog iPhone modela svake godine smo pred samo predstavljanje čuli mnogo glasina koje su uglavnom bile tačne. Već smo ranije pisali o tome da bi novi model mogao imati 32GB osnovne memorije umesto 16GB, a sada to potvrdjuje i The Wall Street Journal (WSJ)

The Wall Street Journal potvrdio da će osnovna memorija iPhone 7 biti 32GB, Phone4u

Ovo bi naravno značajno uticalo na sve korisnike koji se odlucuju da li da uzmu osnovi model sa 16GB memorije, 100 evra skuplji iPhone sa 64GB ili neki Samsung iz Galaxy S ili Galaxy Note serije sa 32GB osnovne memorije. Ovo je posebno bitno jer smo se uverili sa aktuelnim iPhone 6S da 16GB nikako nije dosta, jer sam softver odnosi oko 4GB, slike i snimci koji su u 4K rezoluciji takodje odnose dosta memorije, mnogo keš memorije se zauzima raznim pretragama na internetu, aplikacijama, VoIP servisima (Viber, WhatsApp, WeChat…). S obzirom da iPhone nema proširivu memoriju, ovakva glasina od renomirane redakcije The Wall Street Journal-a ohrabruje nas da poverujemo da će osnovni model zaista doći sa 32GB memorije.

The Wall Street Journal potvrdio da će osnovna memorija iPhone 7 biti 32GB, Phone4u

Da li će opcije 16GB, 64GB, 128GB sada zameniti 32GB, 128GB i 256GB ostaje da vidimo.

Možda bi voleli da pogledate i Najjednostavniji način da oslobodite memoriju na svom iPhone

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *