Kako da postavite i pregledate sliku od 360 stepeni na facebook?, Phone4u

Kako da postavite i pregledate sliku od 360 stepeni na facebook?

Facebook je nedavno objavio poboljšanu podršku za postavljanje slika od 360 stepeni, poboljšavajući postojeće mogućnosti deljenja slika koje su prvobitno postavljene pre deset godina. Ova nova funkcija je neverovatno jednostavna za korišćenje i korisnicima koji postavljaju ove slike kao i onima koji ih gledaju.

Za one koji postavljaju sliku, sve što treba da urade je da uslikaju panorama sliku ili da koriste neku od aplikacija za slikanje koja podržava slike od 360 stepeni. Kada to uradite, jednostavno upload-ujte sliku na isti način kao što bi uradili upload obične fotografije, i facebook će sam prepoznati da je u pitanju panorama.

Kako da postavite i pregledate sliku od 360 stepeni na facebook?, Phone4u

Pregledanje slika je još lakše. Korisnici su u mogućnosti da vide da je u pitanju slika od 360 stepemi zahvaljujući kompasu koji se pojavljuje sa desne strane slike. Samo kliknite na sliku i ona će se otvoriti, a možete je pregledati tako što ćete je slajdovati levo desno ili se okretati u krug a telefoni sami prepoznaju o kom se delu slike radi.

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

Sex Cam

2 comments

    Оставите одговор

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *