F.lux aplikacija za Android je spremna, preuzmite je odmah, Phone4u

F.lux aplikacija za Android je spremna, preuzmite je odmah

Ako ste se probudili i ovog jutra sa osecajem isrpljenosti, i obećali sebi da ćete pokušati da promenite svoj način odmaranja, verovatno biste želeli da probate prvu beta verziju f.lux za Android uredjaje. Tako je, ekstremno popularna aplikacija f.lux je napravila veliki uticaj na jailbreak-ovane iPhone, a sada je dostupna i na Google Play Store za Android smartfone i tablete, iako sa nekoliko upozorenja i hardverskih zahteva uredjaja koji će malo ograničiti svoje prve korisnike.

Nauka nam kaže da svetlo koje postoji na kraju plavog spektra ima jedinstvenu mogućnost da ubedi mozak da je dan, iako je noć i vreme za krevet. f.lux ima odličnu reputaciju već dugo na iPhone, iPad i iPod uredjajima koji su bili jailbreak-ovani, po tome što dozvoljava korisnicima da naprave skup pravila koja postepeno menjaju temperaturu boje na ekranu i filtriraju plavo svetlo sa ciljem da promovišu mnogo zdraviji dan/noć ciklus. Krajnji rezultat je, naravno, mnogo zdraviji san. Ova mogućnost je trenutno dostupna za neke Android uredjaje, i samo za one koji imaju root-ovan telefon.

F.lux aplikacija za Android je spremna, preuzmite je odmah, Phone4u

Deo sa rutovanjem je ekstremno važan. Tim za razvoj ove aplikacije kaže da aplikacija biti prilično beskorisna ukoliko nema pristup nekim sistemskim funkcijama na telefonu ili tabletu. Developeri takodje kažu da je ovo rana test verzija aplikacije koja bi trebalo da radi na „većini“ Android uredjaja koji koriste Lollipop o Marshmallow operativni sistem. Takodje aplikacija neće raditi na Samsung Galaxy uredjajima koji koriste Android 5.x (Lollipop), i ima neke problema na Android 4.x (KitKat), što znači da za sada radi samo na samsungovim modelima za Evropsko i Američko tržište dok je za Azijsko još uvek nedostupna. Takodje neće moći da se koriste neke aplikacije medju kojima je Netflix.

Ako možete da odradite sve pripreme za ovu aplikaciju, f.lux je dostupan da ga koristite. Ono što je posebno interesantno je da se justgetflux aplikacija pojavila na Play Store u vreme kada i Google i Apple neumorno rade na na tome da naprave fabričko podešavanje za ovu aplikaciju, Obe kompanije su pokazale interesovanje za ove funkcionalnosti, Apple je predstavio NightShift kao deo iOS 9.3, a Google je prikazao svoj identičan „Night Mode“ kad deo Andorid N.

F.lux aplikacija za Android je spremna, preuzmite je odmah, Phone4u

Prošlo je već skoro tri nedelje od kad se proširila vest da će f.lux stići na Android platformu, ali ni jedan datum nam nije poznat. Google je najavio Night mode sa Android N, a tim koji stoji iå f.lux je morao da izbaci ranije prvu verziju da privuče pažnju na sebe.

Aplikaciju mopžete preuzeti ovde.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko rutovanja pozovite ili dodjite kod nas.

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

Sex Cam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *