Samsung Galaxy S7 – sve što treba da znate, Phone4u

Samsung Galaxy S7 – sve što treba da znate

Nakon nekoliko meseci čekanja, praćenja vesti i glasina, Samsung je konačno najavio Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 Egde na posebnom Samsung Unpacked događaju 21. februara.

Samsung Galaxy S7 – sve što treba da znate, Phone4u

Ako ste pratili dešavanja neko vreme, onda je mnogo ovoga što imamo za vas već dugo očekivano. Kao što je predviđeno, Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 Edge su isti po pitanju dizajna, koji je sličan prošlogodišnjim modelima Galaxy S6 i S6 Edge.

Izgleda da Samsung S7 serija ostavlja bez daha, po izveštaju koji tvrdi da je oboren rekord pretprodajnih rezervacija. Istaknuti mobilni reporter Eldar Murtazin posebno izdvaja kupce u Rusiji, koji se u 67% slučajeva opredeljuju za  skuplji S7 Egde model.

Samsung Galaxy S7 – sve što treba da znate, Phone4u

Samsung Galaxy S7 poseduje ekran od 5.1 inča, koji je identičan ekranu Galaxy S6-ice iz 2015. godine, obložen staklom i metalom. Samsung Galaxy S7 Edge je takođe sličan modelu Galaxy S6 Edge, ali je duži od njega kao i od Galaxy S7-ice zahvaljujući svom ekranu od 5.5 inča.

Display Mate navodi: ‚‚Samsung Galaxy S7 Edge ima zakrivljen OLED ekran koji je postavljen na elastičnoj podlozi, tako da se može saviti duž ivica uređaja. Ovim se dobijaju dve bočne oblasti ekrana kojim možemo kontrolisati notifikacije i pomerati ih. Naša testiranja pokazuju veći odsjaj i kontrast  Galaxy S7 serije, zajedno postižući Automatic Brightness  opciju pogodnu za veoma osvetljene prostore. Ovo je veliki napredak u oblasti LCD-ova na smartfonima koji omogućava besprekornu sliku.“

Samsung Galaxy S7 – sve što treba da znate, Phone4u

Oba modela nove serije Samsung-a imaju podršku MicroSD kartice i vodootporni su! Sve glasine koje su govorile suprotno biće opovrgnute kada budete koristili  bilo koji Samsung Galaxy S7 serije na vlažnoj površini i to bez brige.

Samsung odbija podršku Adaptive Storage sistema, jer kako navodi, želi da omogući korisnicima  prenos podataka na druge uređaje: ‚‚Želimo da omogućimo svojim korisnicima čuvanje prikupljenih podataka, kao što su slike i video zapisi, koje će moći da prebacuju na druge uređaje. U suprotnom, korišćenje Adaptive Storage sistema bi isključilo ovu mogućnost, i dovelo do gubljenja podataka.

Whitepages je potvrdio partnerstvo sa Samsungom, pružajući korisnicima mogućnost identifikacije nepoznatih brojeva, kao i zaštitu od spama i prevare.  Nova usluga će biti dostupna korisnicima Galaxy S7 serije u  16 zemalja širom Severne i Južne Amerike, Evrope, Azije i Bliskog Istoka. Identifikacija poziva obuhvata više od 600 miliona aktivnih brojeva mobilne i fiksne telefonije širom sveta.

Procesor i RAM Galaxy S7 serije imaće 30% brže performanse u odnosu na Galaxy S6 seriju. Takođe, procesor ove serije biće visoko otporan na toplotu.

Samsung Galaxy S7 – sve što treba da znate, Phone4u

Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 Edge očekujemo 11. marta, kako je potvrdio direktor Samsung-a Koh Dong, kada će ova serija biti dostupna korisnicima u 60 zemalja. Nešto veoma bitno za spomenuti je da će Samsung u SAD-u i nekim delovima Evrope ( pretpostavlja se da će to uključivati i Veliku Britaniju) prodavati samo Samsung Galaxy S7 modele dostupne sa 32 GB memorije.

 

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *