Tim Kuk potvrđuje Apple Car , sugerišući da je još uvek daleko, Phone4u

Tim Kuk potvrđuje Apple Car , sugerišući da je još uvek daleko

Postojanje Apple Car-a, bez obzira da li je uveliko napravljeno ili se tek dizajnira, je tema o kojoj Apple nikako ne govori. Na kraju krajeva, makar dok ne bude bilo spremno za pozornicu. Apple nikada nije govorio previše o onome što tek sprema, i to je , može se reći, osobina ove kompanije dugo, dugo vremena.

Tako da, pomalo je iznenađujuće da nam  direktor Apple kompanije Tim Kuk daje bilo kakve naznake da je Apple Car realan izum. Otkrovenje je došlo tokom Apple-ovog godišnjeg akcionarskog sastanka. Nakon što je Kuk upitan o automobilu, usledio je odgovor :

Tim Kuk potvrđuje Apple Car , sugerišući da je još uvek daleko, Phone4u

‚‚Da li se sećate kada ste bili deca, i Božić je bio tako uzbudljiv, da niste bili sigurni da se stvarno dešava ? E, pa biće Božić neko vreme. ”

O ovome imamo  mnogo da čitamo, ali je ćinjenica da  Apple Car neće biti prisutan  do 2019. godine, čak i 2020. godine. Stvaranje auta nije jednostavan proces, posebno kada nikada pre niste to radili.

 

Tim Kuk potvrđuje Apple Car , sugerišući da je još uvek daleko, Phone4u

 

Govori se kako Apple-ov  tim radi vešto na Apple Car-u u Sanivajlu u Kaliforniji.

Trenutno je sigurno da Apple neće potvrditi rad na svom autu, i budući da  nas zaista deli četiri godine od ovog izuma, preostaje nam samo da vidimo da li će se ova nagađanja ostvariti i s nestrpljenjem čekamo nove informacije. S obzirom da Apple ne može da zataji iPhone pre njegove pojave ovih dana – kako je  moguće onda to uraditi sa nečim tako velikim kao što je automobil?

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *