Da li će se iPad Air 3 od 9.7 inča zapravo tako zvati?, Phone4u

Da li će se iPad Air 3 od 9.7 inča zapravo tako zvati?

Apple-ov događaj 15.-og marta možda još uvek nije objavljen zvanično, ali mi već sada nestrpljivo čekamo  Tim Kuka na pozornici! Sa novim uređajima koji će biti predstavljeni taj dan, očekuje se i jedan veliki, iPad Air 3, koji ćemo videti istog jutra, međutim da li će se stvarno tako zvati?

Novi iPad Air 3 od 9.7 inča zapravo će  biti iPad Pro, dajući Apple-ovim uređajima dve različite dimenzije za Pro seriju iPad-a.

Da li će se iPad Air 3 od 9.7 inča zapravo tako zvati?, Phone4u

 

 

Prikazan kasno prošle godine, iPad Pro je zver od 12.9 inča ,dok će iPad Pro sa svojih 9.7 inča zadržati sve mogućnosti iPad Air-a 2 koji se pojavio pre njega, dobijajući  A9X procesor i dodatni RAM koji iPad Pro čini tako ozbiljnom mašinom.

Glasine uveliko ističu pametan procesor iPad-a od 9.7 inča, i trenutno se nagoveštava pojava pametne tastature sledećeg meseca, što pruža korisnicima ovog  iPad-a  njihovu sopstvenu tastaturu za korišćenje. To nije sve! Srešćemo se i sa Apple olovkom,  dugo pominjanom uz iPad Air 3, koja će značajno smanjiti iPad Pro u svakom smislu. Audio sistem iPad Pro-a od četiri zvučnika će takođe načiniti korak ka manjem uređaju.

Da li će se iPad Air 3 od 9.7 inča zapravo tako zvati?, Phone4u

 

Izgleda da će Apple pojednostaviti svoju iPad  liniju povlačenjem originalnog iPad Air-a 1 i iPad mini-a 2 , zamenjujući ih novijim, manjim iPad Pro uređajem kojeg nestrpljivo čekamo 18.-tog marta, po poslednjim vestima.

Da, mart je nesumnjivo mesec velikih događanja,  ako se osvrnemo i na iPhone 5se kojeg nestrpljivo čekamo. Samo tri nedelje nas deli da saznamo sve jednom i zauvek.

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *