Preuzmite novu verziju Google Play Store 6.2.10 APK, Phone4u

Preuzmite novu verziju Google Play Store 6.2.10 APK

Sada mozete preuzeti novu verziju Google Play Store koja dolazi sa mnostvom promena, poboljsanjima i prepravkama gresaka sa kojima su se korisnici suocavali u poslednje vreme, Ova verzija sadrzi i dve potpuno nove sekcije: Apps & Games i Entertainment. Jedna sadrzi sve aplikacije i igrice koje biste zeleli da instalirate a druga je host za stvari kao sto su filmovi, muzika i knjige. Ova promena nam je vazna, i imajuci u vidu da aplikacije dele isti store kao Knjige (Books), sto nam je uvek bilo cudno, dolazimo do toga da je ovo zaista velika promena.

Sa novom podelom Play Store-a na dva, Google Play Store se sada ponasa bolje na Vasem uredjaju, reagujuci brze na klikove i prevlacenja, i generalno deluje kao da cete pozeleti da vise vremena provedeti trazeci nesto novo, umesto dosadasnjeg lutanja po aplikacijama dok ne pronadjete ono sto Vam je potrebno.

Preuzmite novu verziju Google Play Store 6.2.10 APK, Phone4u

Osim ovoga, napravljene su jos neke promene. Kada instalirate aplikaciju, primeticete da se deo korisnickog interfejsa promenio.

Preuzmite novu verziju Google Play Store 6.2.10 APK, Phone4u

Neke od ovih promena, ukljucujuci Apps & Games i Etertainment, mozete videti na screenshot-ovima ispod

Preuzmite novu verziju Google Play Store 6.2.10 APK, Phone4u

Verzija 6.2.10 se nece pojaviti istovremeno na svim android uredjajima, ali je mozete uskoro ocekivati, jer zavisi od verzije Androida, uredajaja, i trzista za koji se Vas uredjaj pravio. Naravno ako ste nestrpljivi, mozete preuzeti novu verziju Play Store-a i instalirati na svoj uredajaj.

Ova verzija Play Store-a je, kao sto je ocekivano, kompatibilna i spremna za Android 6.0 Marshmallow.

Ako ste vec instalirali novi Play Store na svom uredjaju, podelite svoje misljenje sa nama, i dodajte nesto sto ste primetili ako je nama promaklo.

 

Preuzmite Google Play Store APK verziju 6.2.10  ovde.

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *