Kako da podesite brzinu klika Home dugmeta na iPhone ili iPad uredjajima?, Phone4u

Kako da podesite brzinu klika Home dugmeta na iPhone ili iPad uredjajima?

Accessibility opcije u iOS-u generalno sadrže veliki broj korisnih stvari koje korisnicima trebaju iz nekog razloga. Accessibility je deo u Apple-ovom softveru koji je tu da omogući lakše korišćenje uredjaja korisnicima sa specijalnim potrebama, kao što su slabovidi korisnici ili korisnici sa problemima sa sluhom. Ali takodje sadrži odličan spektar opcija za korisnike kojima se ne svidjaju fabricka podešavanja uredjaja. Podešavanje brzine klika Home tastera je jedna od tih opcija, iako je primarno namenjena ljudima sa motoričkim smetnjama (otežano kretanje, rad ruku…).

Ako želite da koristite multitasking deo iPhone ili iPad, ili da pristupite Accessibility opcijama sa najmanjom gužvom, iOS zahteva dva ili tri klika na Home dugmetu. Većina ljudi je zadovoljna sa Apple-ovim podešavanjima brzine klika, ali postoje i oni koji nisu, ili oni koji imaju motoričke smetnje, i za njih postoji metod menjanja brzine klika u podešavanjima. Jednostavno je, i može Vam poboljšati ugodjaj korišćenja Apple proizvoda.

Kako da podesite brzinu klika Home dugmeta na iPhone ili iPad uredjajima?, Phone4u

Kako da promenite ili podesite brzinu Home dugmeta na iPhone ili iPad uredjaju

Korak 1: Otvorite Settings

Korak 2: Kliknite na General, odaberite Accessibility iz liste ponudjenih opcija

Kako da podesite brzinu klika Home dugmeta na iPhone ili iPad uredjajima?, Phone4u Kako da podesite brzinu klika Home dugmeta na iPhone ili iPad uredjajima?, Phone4u

Korak 3: U Accessibility opcijama skrolujte na dole i odaberite Home Button

Kako da podesite brzinu klika Home dugmeta na iPhone ili iPad uredjajima?, Phone4u Kako da podesite brzinu klika Home dugmeta na iPhone ili iPad uredjajima?, Phone4u

Korak 4: Brzina Home dugmeta je fabrički podešena na Default. Sada možete odabrati opciju koja najviše odgovara Vašim potrebama. Apple nudi opcije kao Default, Slow Slowest, pa odaberite jednu od njih.

Podešavanje je završeno. Sada možete izaći Settings-a, i nastaviti da koristite svoj iPhone ili iPad. Brzina klika koju ste odabrali je sada uvek ista kada god kliknete na Vašem uredjaju. Naravno, ako Vam se ne dopada promena koju ste napravili možete od početka ponoviti proces i vratiti na fabrička podešavanja.

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

Sex Cam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *