Samsung radi na dodatku kao što je Live Photo koji će biti implementiran na Samsung Galaxy S7, Phone4u

Samsung radi na dodatku kao što je Live Photo koji će biti implementiran na Samsung Galaxy S7

Izgleda da će vlasnici sledećeg Samsunga iz serije biti na dobitku, jer će uredjaj dobiti opciju inspirisanu Apple-ovim Live Photos. Posle predstavljanja za iPhone 6S i iPhone 6S Plus u Septembru 2015, Live Photos   dodaje dinamičnu prirodu slikama tako što hvata 1.5  sekund videa i audio istovremeno. Brzo je postala omiljena opcija na novim Apple proizvodima. Novi izveštaji pokazuju da Samsung želi ovako nešto na svojim uredjajima, i najverovatnije će se pojaviti na sledećem Galaxy S7.

Dobro obavešteni izvori nagoveštavaju da Samsung već radi na testiranju ove opcije na Galaxy S7, koji ćemo imati prilike da koristimo kasnije ove godine. U Samsungu se nadaju da će ovu opciju dovesti do savršenstva do samog izlaska uredjaja. Ukoliko se to ipak ne desi do roka kada uredjaj treba da stigne do korisnika, ova opcija će se pojaviti kroz neku nadogradnju seoftvera.

Samsung radi na dodatku kao što je Live Photo koji će biti implementiran na Samsung Galaxy S7, Phone4u

Izgleda da su Timeless Photo Vivid Photo dva od imena koja mogu biti iskorišćena za opciju koja je u fazi razvoja i testiranja. Samsung će nerado pustiti uredjaj na tržište bez jednog od tih imena, s obzirom na nemilosrdnu konkurenciju koja ih iz dana u dan sve proizvodjaće tera na razvijanje novih opcija. Inspiracija možda dolazi od popularnog Live Photo, ali izgleda da će Samsung dodati svoj pečat odbacivanjem audio dela iz dinamične slike.

Samsung radi na dodatku kao što je Live Photo koji će biti implementiran na Samsung Galaxy S7, Phone4u

Izbacivanje zvuka će vlasnicima S7 uredjaja pomoći da svoje „Vivid Photos“ dele putem socijalnih mreža kao GIF fajl, eliminišući potrebu za preradjivanjem postojećih fajlova koje bi želeli da podele, za razliku od Live Photos. Dinamične slike su se pojavile na tržištu zahvaljujući HTC-ovom Zoe, ali je Apple-ova odluka da ovu opciju implementira u iPhone 6S stavila dinamične slike u prvi plan.

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

 

Sex Cam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *