Kako da napravite Live Photo sa Android uredjajima?, Phone4u

Kako da napravite Live Photo sa Android uredjajima?

Live photo je predstavljen kao opcija na Apple-ovim poslednjim modelima iPhone 6S i iPhone 6, i pošto je prvo sa Cydia došao na nepodržane iPhone modele, ova opcija je konačno pronašla put do Android uredjaja, zahvaljujući nedavnom update-u Camera MX aplikacije.

Developeri koji stoje iza ove aplikacije, Appic Labs Corp., su to nazvali implementacijom Live Photo na Android kao „Live Shot“, i iskreno je jako iznenadjujuće da je Android developerima trebalo ovako mnogo vremena da se zainteresuju za opciju kao što je Live Photo za android uredjaje.

Kako da napravite Live Photo sa Android uredjajima?, Phone4u

Camera MX-ov Live Shot se ne razlikuje mnogo po funkcionalnosti od Apple-ovog Live Photo. Kao i u Apple-ovoj verziji, on može da snimi par trenutaka pre nego sto pritiskanja okidača. Krajnji rezultat je zadivljujući Live Photo, ili Live Shot, ili kako god to želite da nazovete.

iOS je poznat po tome da su na njemu sve opcije pojednostavljene i dovedene do savršenstva, i kao takav ne dozvoljava menjanje opcija za svoj Live Photo. Android je, kao što znamo, sasvim druga priča i sa Live Shot opcijom Vam daje mogućnost da slike modifikujete prema svom ukusu. Korisnicima je data mogućnost da menjaju dužinu Live Shot-a, odredjujući koliko tačno unazad slika treba da bude uhvaćeno. Ovo se jednostavno podešava u podešavanjima aplikacije.

Kako da napravite Live Photo sa Android uredjajima?, Phone4u

Jednom kada je Live Shot uslikan, može biti pregledan jednostavnim dodirivanjem i drzanjem na slici, umesto (očigledno) 3D Touch pritskom. Aplikacija takodje nudi opciju skraćivanja slike pomerajući se kroz frejmove jedan po jedan i odabirajući neku drugu startnu tačku. Ovo je dobro kada želite da uklonite neželjene ili zamućene delove slike.

Što se tiče deljenja slike, ona može biti poslata kroz različite aplikacije, socijalne mreže, poruke itd. Ako još uvek niste skinuli aplikaciju, možete je skinuti na Google Play Store. Ova aplikacija je kompatibilna sa svim uredjajima sa Android sistemom 4.3 i novijim.

Aplikaciju možete preuzeti klikom na ovaj link

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

Sex Cam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *