iPhone 6c će imati metalno kućište u raznim bojama?

iPhone 6c će imati metalno kućište u raznim bojama?, Phone4u

U nedostatku boljih tema za nagadjanje navodni iPhone 6c postao je glavna tema mnogih glasina u prošlim nedeljama. Juče je objavljena još jedna glasina, sumnjivog porekla, o tome kako Apple sprema naslednika za penzionisani iPhone 5c, i to za februar naredne godine.

Glasinu je objavila Kineska publikacija TechWeb, čiji su izvori u Appleovom proizvodnom lancu progovorili o tome kako će iPhone 6c imati metalno kućište, i da će biti dostupan u nekoliko boja. Neimenovani izvor iz Foxconna je navodno za TechWeb izjavio kako će iPhone 6c biti formalno predstavljen u januaru i da će prodaja početi u februaru. Takođe se spekuliše kako će uređaj imati Touch ID senzor, ali ne i 3D Touch pozadinu kako bi cena u SAD mogla varirati između 400 i 500$. To se poklapa sa onim što smo čuli do sada.

iPhone 6c će imati metalno kućište u raznim bojama?, Phone4u

Prema TechWebu, Foxconn još nije dobio zeleno svetlo za masovnu proizvodnju novog uređaja. Iako dubioznog porekla ova glasina samo dodaje ulje na vatru pa mnogi smatraju da će Apple zaista predstaviti iPhone 6c kao povoljniji model u skorije vreme, a među njima su pouzdani i dobro potkovani analitičar Ming-Chi Kuo i Japanski blog Macotakara. Ništa nije nemoguće.

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

Sex Cam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *