Grand Theft Auto od sada dostupan i na app store-u

Ništa nije bolje nego kada se jedna od najprodavanijih igrica svih vremena pojavi na Vašem smartfonu ili tabletu, i to u vreme Novogodišnjh praznika. Ako posedujete iPhone ili iPad, oduševićete se kada čujete da je Grand Theft Auto: Liberty City Stores upravo pronašao svoje mesto na iOS platformi i da je dostupan za download sa App Store-a. Bacili smo pogled na to šta Rockstar nudi sa svojim poslednjim mobilnim naslovom.

GTA: Liberty City Stores se prvo pojavio na Sony PSP (Play Station Portable) ručnoj konzoli davne 2005. i prakticno je nastavak Grand Theft Auto III.

Grand Theft Auto od sada dostupan i na app store-u, Phone4u

Dok iskustvo igranja većinom podseća na originalnu igricu iz 2005., Rockstar je dodao podršku za poboljšanu grafiku i vizuelne efekte za za mobilne uredjaje ovog doba sa većom rezolucijom. Takodje je dodata podrška za kontrole dodira zajedno sa podrškom za MFi-sertifikovnim kontrolerima za igranje, tako da možete da igrate čak i sa džojstikom ako želite.

Imajući u vidu igranje, Liberty City Stores za iOS  je remasterizovana verzija originalnog naslova dizajnirana za iPhone i iPad.

Grand Theft Auto od sada dostupan i na app store-u, Phone4u

Baš kao i u ostalim igricama sa GTA franšizom, možete se vozati okolo u ovom otvorenom-svetu koji sr vrti kroz radio kanale sa mogućnošću da puštate svoju muzičku plejlistu. ‘Jednostavno napravite plejlistu i dajte joj ime “GTALCS”, pokrenite igru i odaberite radio stanicu “MIX TAPE” da slušate svoju muziku dok vozite.

Grand Theft Auto od sada dostupan i na app store-u, Phone4u

Sa obzirom da je igra grafički zahtevna, dostupna je samo za neke iOS uredjaje. iPhone 5 i 5S, 6 i 6 Plus, iPhone 6S i 6S plus, iPod Touch 6th Gen, iPad 4, iPad Air 1, iPad Air 2, iPad mini 2/3/4 i iPad Pro su uredjaji koji podržavaju igricu. iPhone 6S i 6S plus su u posebnoj poziciji pošto imaju mogućnost kontrole pomoću 3D Touch-a, i dodatnih 60 fps (frames per second). Vlasnici iPad Pro-a ce takodje imati mogućnost da uživaju uz 60 fps više.

GTA: Liberty City Stores je trenutno dostupan samo za iOS uredjaje i košta 6.99$. Verzija za Android i Windows Phone se očekuje kasnije.

DownloadGrand Theft Auto: Liberty City Stories za iPhone i iPad sa iOS App Store

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *