iPad Air 3 dolazi u prvoj polovini 2016. godine?

iPad Air 3 dolazi u prvoj polovini 2016. godine?, Phone4u

Nakon što je ranije podelio zanimljiva predviđanja iPhone modele koje ćemo dobiti naredne godine, pa tako i iPhone 6c, jedan od najpouzdanijih Apple analitičara, Ming-Chi Kuo sada je progovorio i o narednom iPad modelu.

On smatra kako će se iPad Air 3 pojaviti u prvoj polovini 2016. godine i da neće imati 3D Touch. Kao razlog se navode problemi sa proizvodnjom 9.7″ panela koji bi bio osetljiv na pritisak. Kuo govori kako je 3D Touch i dalje najveći izazov koji usporava proizvodnju iPhone 6s modela. iPhone 7 bi trebao da se pojavi tokom septembra iduće godine a koristiće sličnu strukturu i tehnologiju za 3D Touch koju koriste i aktuelni modeli.

Prošle jeseni Apple je odlučio da predstavi iPad Pro i iPad mini četvrte generacije, pa trenutno u ponudi zadržava iPad Air 2 koji se sa svojim A8X čipom uz potporu 2GB radne memorije i dalje odlično snalazi sa svim zadacima koje korisnici stave ispred njega. Ali to ne znači da neće požuriti sa izradom naslednika.

Pratite nas i na fbtwitter-u i prijavite se na naš kanal i budite u toku sa svim novostima, našom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

Sex Cam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *