iOS 9.2 podrzava ubacivanje slika u iPhone preko ‘lightning to USB’ adaptera

Apple-ov izlazak iOS 9.2 doneo je veliki broj bug fix-ova i poboljsanja stabilnosti i jos nekih novotarija tu i tamo. Jedan od njih je, izgleda, oficijalna podrska za Lightning to USB adapter kamere na kompatibilnim iPhone-ima. Prethodno, adapter je bio neoficijialno podrzan, ali cela stvar sada ima Apple-ovu podrsku.

Ono sto dobijamo kao rezultat je da ce sada vlasnici iPhone-a biti u mogucnosti da prikace razlicite vrste uredjaja opremljenih USB-om sa svojim iPhone-om, ukljucujuci kamere. Bilo koju sliku sada mozete pregledati na velikom ekranu iPhone 6S plus ili brzo podeljena putem socijalnih mreza, kaceci kameru na USB kabl, zatim Lighting to USB Camera Adapter, i konacno na iPhone.

iOS 9.2 podrzava ubacivanje slika u iPhone preko ‘lightning to USB’ adaptera, Phone4u

Jedna od dodatnih mogucnosti Lighting to USB Camera Adapter je podrska za audio ulazne uredjaje kao sto su mikrofoni. Recimo da ce novinari ili muzicari biti u mogucnosti da sada prikace svoju opremu na svoj iPhone koristeci Lighting to USB Camera Adapter, iako oni uredjaji koji iziskuju vise struje nece biti podrzani – jer iPhone-ov Lighting to USB Camera Adapter podrzava samo 20mA, ali koriscenje neke vrste dodatnog napajanja ce resiti taj problem i sve ce raditi kako treba. To iziskuje jos samo par zica vise.

iOS 9.2 podrzava ubacivanje slika u iPhone preko ‘lightning to USB’ adaptera, Phone4u

S obzirom da je Lighting to USB Camera Adapter prvenstveno bio podrzavao iPad, i sada novi iPhone (koji je na iOS 9.2 ili novijem), ovaj dodatak je odlican za nekog ko ima potrebu da poveze vise multimedijalnih uredjaja. Muzika, slike i video sada mogu biti reprodukovani na iPhone-u sa nekog drugog uredjaja sa nadolazecim dodatkom – samo zapamtite da ekran kod iPhone-a nije jako velik. Mi i dalje predlazemo koriscenje iPad-a za koriscenje medija, pogotovo novi lepi iPad Pro, a Vi znate da to ima smisla 😉

Pratite nas i na fb, twitter-u i prijavite se na nas kanal i budite u toku sa svim novostima, nasom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *