Kako trajno obrisati svoj Whatsapp nalog?

Izbor IM klijenata danas je izdašniji i kvalitetniji nego ikad a Whatsapp, Facebook Messenger, Viber i drugi su u stalnoj borbi za zadržavanje starih i pridobijanje novih korisnika. Svi imamo svoje favorite a ako iz nekog razloga ne želite više da koristite Whatsapp, pa želite da obrisete svoj korisnički nalog, ovde ćemo vam pokazati kako.

Pre nego što počnemo bitno je dati nekoliko napomena. Kada obrišete svoj Whatsapp nalog vaš broj više neće biti registrovan, vaš nalog će biti uklonjen sa svih lista i iz svih grupa kod vaših prijatelja, razgovori, slike i slično se brišu sa aplikacijom. Ako  nekad planirate da se vratite možda je pametno da napravite backup vaših razgovora i ostalog: WhatsApp Settings → Chats and Calls → Chat Backup → Back Up Now. Ovi podaci će biti sacuvani u vaš iCloud. Po povratku ćete moći da napravite restore ovih podataka ali pod uslovom da i dalje koristite isti broj telefona.

Sad pogledajmo proces brisanja naloga:

  1. Pokrenite Whatsapp na svom iPhoneu.
  2. Dodirnite Settings opciju a zatim Account.
  3. Izaberite opciju Delete My Account.

Kako trajno obrisati svoj Whatsapp nalog?, Phone4u Kako trajno obrisati svoj Whatsapp nalog?, Phone4u Kako trajno obrisati svoj Whatsapp nalog?, Phone4u Kako trajno obrisati svoj Whatsapp nalog?, Phone4u

4. Nakon par upozorenja možete potvrditi brisanje naloga.

Ako nekad poželite da vratite Whatsapp, nakon instalacije i procesa aktivacije će vam se pojaviti  i opcija za restore sačuvanih razgovora. To bi bilo to, prilično jednostavno, zar ne?

Pratite nas i na fb, twitter-u i prijavite se na nas kanal i budite u toku sa svim novostima, nasom ponudom i zanimljivostima iz sveta mobilnih tehnologija.

Sex Cam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *