Apple sprema novi iPhone sa 4 inča za narednu godinu, Phone4u

Apple sprema novi iPhone sa 4 inča za narednu godinu

U mnoštvu drugih glasina koje okružuju buduće uređaje i usluge kompanije Apple, u zadnjih godinu dana jedna se ne da skinuti s dnevnog reda – novi iPhone model sa ekranom od 4 inča. Glasina se ponovo vraća u život putem novog izveštaja koji je svojim ulagačima poslala tkompanija KGI Securities, a čiji je autor pouzdani Ming-Chi Kuo.

U novom izveštaju Kuo ponovo skreće pažnju na to da Apple priprema novi, povoljniji, uređaj koji bi zamenio iPhone 5s. Novi model bi imao ekran od 4″, metalno kućište a koristio bi Apple A9 čip koji se trenutno ugrađuje u iPhone 6s i 6s Plus. Apple je dosta napora usmerio na to da proizvede poslednje dve generacije većih uređaja ali potržanja za manjim, 4″ uređajem, i dalje postoji na tržištu.

Od kako su prestali sa prodajom iPhonea 5c, ulogu “povoljnijeg” uređaja glumi iPhone 5s. Kuo govori kako bi se to promenilo iduće godine jer Apple planira masovnu proizvodnju novog 4″ iPhonea koji će verovatno debitovti sa iPhone 7. S obzirom da se ovdje radi o rečima i analizama inače dobro poznatog i verovatno najpouzdanijeg analitičara iz Apple polja, sasvim je moguće da će taj uređaj ugledati svetlo dana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *