RevealMenu tweak donosi 3D Touch funkcionalnost za starije uređaje

RevealMenu tweak donosi 3D Touch funkcionalnost za starije uređaje, Phone4u

Nakon što je iOS 9 jailbreakan u Cydia prodavnici pojavilo se nekoliko tweakova čiji je cilj 3D Touch iskustvo ponuditi i uređajima starijim od iPhone 6S i 6S plus. RevealMenu je definitivno jedan od boljih.

Ovaj tweak omogućava korisnicima da, kada zadrže dodir na nekoj ikonici, dobiju dodatni meni baš kao što to radi i 3D Touch. Razlika u odnosu na druge slične tweakove je u tome što RevealMenu dozvoljava da prst bez podizanja sa pozadine jednostavno kliznete na neku od opcija koje su se pojavile u meniju što je velika prednost.

RevealMenu tweak donosi 3D Touch funkcionalnost za starije uređaje, Phone4u

Nakon instalacije tweak odmah počinje sa radom i za sada ne postoje mogućnosti prilagodjavanja, iako verujemo da će ih developer uskoro dodati jer planira da doda još opcija. Pošto je komanda zadržavanja prsta na ikoni u iOSu inače rezervirana za aktiviranje “drmanja” ikona radi brisanja ili sortiranja aplikacija, isto ćete sada moći da uradite ako prstom kliznete na gore po nekoj ikoni.

Vredan pomena je i Forcy tweak koji animacijama i izgledom još bolje simulira 3D Touch ali nema ranije pomenutu funkcionalnost klizanja do neke od opcija. Oba tweaka su besplatna i nude sa na BigBoss repozitoriju pa ih možete isprobati odmah. Koji je vama bolji?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *