Kako koristiti iOS 9 News (novosti) aplikaciju van SAD?

Kako koristiti iOS 9 News (novosti) aplikaciju van SAD?, Phone4u

Među brojnim drugim poboljšanjima iOS 9 ima novu News aplikaciju za konzumiranje vesti i informativnog sadržaja. Sa novim suocavanjem koje podseća na glavnog konkurenta – Flipboard, ova aplikacija omogućava čitanje vesti sa vaših omiljenih izvora i to bez uobičajenih smetnji na webu. Čisto i jednostavno.

Kako koristiti iOS 9 News (novosti) aplikaciju van SAD?, Phone4u

Na žalost, u ovom trenutku nova News aplikacija je dostupna samo za iPhone korisnike iz SAD. iOS 9.1 trebao bi doneti ovu aplikaciju na više tržišta ali bez obzira na lokaciju News aplikaciju možete dobiti već sada, evo i kako:

  1. Pokrenite Settings aplikaciju na svom iOS 9 iUređaju.
  2. Otvorite General pa Language & Region tabove. Kliknite na Region opciju. Sada će vam se pojaviti lista regija koje iOS podržava. Tapnite na United Sates pa zatim na komandu Done.

Kako koristiti iOS 9 News (novosti) aplikaciju van SAD?, Phone4uKako koristiti iOS 9 News (novosti) aplikaciju van SAD?, Phone4uKako koristiti iOS 9 News (novosti) aplikaciju van SAD?, Phone4u

3. iOS će vas zamoliti da potvrdite promenu regije pa morate kliknuti na Continue.

Kako koristiti iOS 9 News (novosti) aplikaciju van SAD?, Phone4uKako koristiti iOS 9 News (novosti) aplikaciju van SAD?, Phone4u

Vaš iPhone, iPad ili iPod touch će se sad repsringovati kako bi se učitale nova podesavanja za regiju i to je to. Kako vam se dopada nova News aplikacija?

Sex Cam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *