Kako videti Live Photos na starijem iUredjaju?

Kako videti Live Photos na starijem iUredjaju?, Phone4u

S nedavnim izlaskom iPhone-a 6S videli smo toliko noviteta kod Apple-a pa i očaravajuće ”Live Photos” ili ”Žive Fotografije”. Ako ne znate šta je to onda ćemo Vam ukratko objasniti. Dakle kada slikate običnu sliku bice će snimljna sekunda i po pre i posle slikanja te kasnije pri pregledanju slike samo pritisnite na fotografiju, i imaćete 3 sekunde slike koja je sustini vrlo kratki video.

Na svu sreću Apple nas nije ograničio samo na iPhone 6S s tim novitetom te takve slike možete pregledati i na starijem uređaju isto kao što biste uradili i na novom uređaju. Naravno nećete moći da slikate takvu sliku na starijem uređaju osim ako nemate jailbreak tweak po imenu PhotosLive.

Kako biste razlikovali ”Live Photo” od obične fotografije videćete u gornjem levom uglu Vašeg uređaja jednu ikonu koja izgleda kao meta za gađanje. Ta oznaka je predstavnik ”Live Photo-a”. Dakle ako vidite takvu ikonicu jednostavno pritisnite i držite na fotografiju koja će se automatski tada reprodukovati. Kako to izgleda na slici možete videti na sledećoj fotki.

Kako videti Live Photos na starijem iUredjaju?, Phone4u

Sex Cam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *