Kako videti Live Photos na starijem iUredjaju?

Kako videti Live Photos na starijem iUredjaju?

S nedavnim izlaskom iPhone-a 6S videli smo toliko noviteta kod Apple-a pa i očaravajuće ”Live Photos” ili ”Žive Fotografije”. Ako ne znate šta je to onda ćemo Vam ukratko objasniti. Dakle kada slikate običnu sliku bice će snimljna sekunda i po pre i posle slikanja te kasnije pri pregledanju slike samo pritisnite na fotografiju, i imaćete 3 sekunde slike koja je sustini vrlo kratki video.

Na svu sreću Apple nas nije ograničio samo na iPhone 6S s tim novitetom te takve slike možete pregledati i na starijem uređaju isto kao što biste uradili i na novom uređaju. Naravno nećete moći da slikate takvu sliku na starijem uređaju osim ako nemate jailbreak tweak po imenu PhotosLive.

Kako biste razlikovali ”Live Photo” od obične fotografije videćete u gornjem levom uglu Vašeg uređaja jednu ikonu koja izgleda kao meta za gađanje. Ta oznaka je predstavnik ”Live Photo-a”. Dakle ako vidite takvu ikonicu jednostavno pritisnite i držite na fotografiju koja će se automatski tada reprodukovati. Kako to izgleda na slici možete videti na sledećoj fotki.

Kako videti Live Photos na starijem iUredjaju?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *